|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
poznam kar nekaj otrok, ki imajo to diagnozo ... kaj več pa lahko pove zdravnik ... za "zdravljenje" modric pa odlično domače zdravilo ... v ponvi ( teflonski) razpustimo žlico, dve masla in ga počasi segrevamo da se raztopi ... vodo, ki pri tem nastane, odlijemo, čisto maščobo pa nalijemo v čisto stekleno šalčko (najboljše kako škatlico od kreme); večkrat na dan nežno zmasiramo v celo modrico ... trenutno si zdravim tako za dlan veliko modrico na stegnu, ki sem jo pridelala zaradi padca s kolesa ... |
||
|
|
||
|
![]()
tko ma moja mama velike modrice, pol pa k jo uprašam kaj je delala reče da nit ne ve kam je udarla. človek bi si mislu da jo kdo tepe
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Sej ne vem če obstajajo ali ne, (čist možno, ker zej že itak vse in še več prodajajo ![]() Na ostalo ti pa ne znam odgovorit, ker pojma nimam ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ja.
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://portal.baby-center.si/PortalS...ex=7&tabid=462 tole sem našla na hitro ... |
||
|
|
||
|
![]()
Pa lih zjutraj sem se spraševala, od kdaj imam modro koleno...
![]() ![]() ![]() Enkrat, nekje pri 15-ih letih me je mama preljala kar k zdravniku, ker sem imela na nogi resnično ogromno in temno modrico, pa se res nisem spomnila, da bi kje cepnila tako zelo. No, zdravnica me je najprej hotela prepričati, da me doma nekdo tepe, potem mi je dala pa neko kremo za mazati. Kasneje so mi malce po krvi brskali in me špikali v ušesno mečico - tako očitno preverijo, kako hitro se ustavi kri. Sestra je zraven stala s štoparico in rekla, da se mi ustavlja prepočasi, ampak da ni kritično, tako da... očitno bo to to. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
slaba prekrvavitev. Migajte punce!
|
|
|
Značke |
modrice |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:51.