|
||
|
![]()
Hja Zadeva je taka. Siol trio paket imam že nekaj časa, in do sedaj je delalo vse brezhibno. Zanimivo. Povezava je taka: Iz Calisto modema prek routerja internet v en računalinik v zgornjem nadstropju, drug kabel speljan v spodnje nadstropje v switch iz katerega pa internet v drug računalnik in v amino za TV. A glej ga zlomka, kar naenkrat TV ne dela, internet pa dela v zgornjem in spodnjem nadstropju. Probal vse možne kombinacije pa tv ne
dela. Kličem na Siol... Ne vejo... Kaj pravite...? |
|
|
|
||
|
![]()
Trio paket pa calisto modem?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
maš porihtano
|
|
|
|
||
|
![]()
Tnx... En teden brez TV... sej je kul...
|
|
|
|
||
|
![]()
Hmm, trenutno tudi SiOLov portal ne dela. Hackerji na delu?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To je pa hitro šlo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Siol trio imam že od 7.9.Pa mi še do sedaj ne dela telefon in ne televizija.na help desku so mi rekli ja vaša centrala ne podpira tega vas moramo prevezat to traja en teden.Sem počakal po desetih dneh še vedno nič ni delalo danes kličem pa pravijo ja ste prevezan samo še povezavo je treba povečat kdaj bo pa noben ne ve zdaj sem ze trinajsti dan brez telefona in televizije.Ko sem se pa prijavil so pa takoj drugi dan rekli ja pri vas je možno vse celo še razvezan dostop za kar zdaj noben tudi slišat noče
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
razvezan dostop na tej centrali ni mogoč. Je na central Tržič ampak Tržič Ravne pa ne. lp, storž |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Danes 21.09.2006 ob 8:30 sem poslušal "subjektivno"mnenje enega od uporabnikov Siolovih storitev in hkrati izvedel,da se vsi pogovori snemajo,zato ker preverjajo svoje delavce.Zato pozor. |
||
|
![]() |
Značke |
dela, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:57.