|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Gledam cene.
Paket Solo za 1MB = 6.230,64 (6.949,56) (cena v sit z ddv za ISDN) Jaz imam Internet že > 3 leta in 7% ultra popusta in ISDN (vezan dostop), pa vseeno plačujem 7495,82 sit za internet (1MB). Kdo tu koga nateguje? ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bom poklical jutr. Upam, da se da izterjat za nazaj, ker drugače bom popenil. Kdo ve koliko časa
že plačujem tole preveč. ***eš siol. Banda lopovska. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Predvidevam da imaš stari 1mb paket, kateremu se cena ni znižala. To pa zato, da bi čimveč uporabnikov prešlo na nove solo, duo, trio pakete. Seveda se tam ne upošteva več, da si že enkrat dal 30000 sit, ampak moraš dati znova 50000sit ali pa se vežeš za dve leti(s tem Siol rešuje beg h konkurenci). Ker prej si plačal Telekomu, sedaj pa Siolu. Pač, zelo elegantno in na papirju urejeno te skoraj prisilijo, da se vežeš za 2 leti.
Po drugi strani pa sem s Siolom bil vedno zadovoljen, tako da neke druge kritike nimam. |
|
|
|
||
|
![]()
Če ti omenjeni ISP ni všeč, menjaj. Čeprav zna biti ta menjava včasih prava umetnost.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sploh ne. Moja izkušnja je krasna :P.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa reklame po televizijah... Pa reklame, ki jih dobivas domov... Ce si nedovzeten do dolocenih stvari, bos pac placeval vec... Ce se bos pa malo pozanimal, bos pa nasel ugodnejso varjanto... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
vsem uporabnikom s staro shemo ponujamo prehod za 1€ + 1€ modem z 2 letno vezavo. Se pravi, če je vse v redu in ste naročnik že 3 leta tako kot zdej, naslednih 2 leti ne bi smel biti problem glede vezave, ker vas potem res pride samo 2€. |
||
|
|
||
|
![]()
pcs, stari naročniki gredo Siolu v nos, zato pa takšen odnos do nas starih naročnikov. Eden in največji plus je v tem, da modem ni v moji lasti in ko crkne mi ga zastonj zamenjajo. Jaz bom na starem paketu, če je treba tudi do leta 2030
|
|
|
|
||
|
![]()
Če si se pripravljen ponovno vezat za 2 leti za jurja nižjo naročnino je prvo vprašanje. Drugo vprašanje pa je, ali ima v tvojem kraju Amis/T-2/Volja svojo centralo oz. ali ponuja poceni pakete (AMIS). Preveri!.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
za dve leti. Po možnosti ti vzamejo popust na zvestobo. |
||
![]() |
Značke |
cen, nateg, neusklajenosti, nove, pakete, stare |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:30.