|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam DUO paket. Zanima me ali pri komunikatorju tudi velja, da je prvih 120 minut v Telekom omrežje brezplačnih?
Drugače pa ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Naj me kdo popravi če to ni res. |
||
|
|
||
|
![]()
Jegrcek ima prav, 120 minut je vezanih na tvojo osnovno (stacionarno) stevilko.
|
|
|
|
||
|
![]()
Glede teh 120 min. imam tudi jaz vprašanje. Če kličem v siol informacije, ali se ta porabljen čas šteje v teh 120 min prezplačne telefonije. Na servisnih straneh mi napiše da je klic bil sprejet na telekom slovenija.
|
|
|
|
||
|
![]()
IV paketu trio in razvezan dostop mam prijavljeni dve številko (eno prenešeno iz Telekoma in eno 599). Kako lahko zamenjam, da bi namesto številke 599 koristil teh 120 min na prenešeni številki?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima kdaj bo v servisnih straneh pod telefonijo spet vidno omrezje v karero se belezijo odhodni klici??
Na stareh straneh je bilo to odllično urejeno, tu pa mi to manjka. |
|
|
![]() |
Značke |
120, klici, minut, omrežje, prvih, slovenije, telekoma |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:49.