|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ne morem se povezati na freeweb ftp server.
poskušal sem z windows explorerjem, smartFTP in FireZillo, vedno mi javi napako "operation timed out" kaj bi lahko bilo narobe? |
|
|
|
||
|
![]()
Upam, da uporablaš za ftp dostp "server" ftp://freeweb.siol.net, za dostop do tega pa http://freeweb.siol.net/tvoje_uporabniško_ime
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sicer pa kako napako ti vn vrže? Dostop zavnjen? Ni več prostorja?
|
|
|
|
||
|
![]()
vem, da v novem IE ftp ne odpre, ga je treba odpreti v windows ekplorerju ...
|
|
|
|
||
|
![]()
no danes mi je pa kr odpru
![]() par dni sem že poskušal, z vsemi možnimi programi, pa ni šlo (operation timed out, server not responding ali nekaj podobnega), pa nisem nobenih nastavitev spreminjal ![]() no važno da zdaj dela ![]() glede objave uporabniškega imena, a je to lahko kaj narobe, saj ta free prostor je vendar namenjen temu, da lahko kakšno stvar sharam gor in da lahko drugi gledajo... |
|
|
|
||
|
![]()
To ni noben free prostor. To je še kako plačan prostor, pravzaprav preplačan.V naročnini ga plačaš. Čas bi bil da razmislite o povečavi npr, 100M kot Google (ta pa je res brezplačen) O delovanju freeweb.siol.net pa tole lahko bi na Siolu napisali da imate težave in to priznali ne pa da doma poskušamo vse mogoče kadar ne gre. Tudi danes in včeraj se ne da povezati npr. potem pa bo kar na lepem šlo vi pa boste izjavili da je bilo nekaj narobe pri nas.
|
|
|
|
||
|
![]()
No kaj sem rekel, zdaj pa spet gre.Sicer malo počasneje gre pa le. Samo te pa razjezi, ko za pol dneva ostane stran na pol objavljena na Siolovi strani pa niti besedice o težavah. Vem, da kdaj pa kdaj mora iti kaj v maloro in je treba popraviti. To vsak razume, ampak popolnoma nobenega odnosa do uporabnikov, ki plačujejo naročnino to mi ne gre in ne gre v glavo. Ob klicu za pomoč pa te bombardirajo z neumnimi vprašanji ali si odtipkal pravilno geslo itd. kot da smo sami debili.
|
|
|
|
||
|
![]()
Samo v vednost, ftp://freeweb.siol.net vam danes ne deluje, tudi spletne strani na tem strežniku ne.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
ftp or or freewebsiolnet, povezovanjem, problem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problem z dolžino kabla | Brusli | Tehnična pomoč | 25 | 05.12.2010 19:08 |
problem v zdravstvu, ki se tiče nas vseh! | alpina | Slovenija | 79 | 29.01.2007 18:48 |
Problem z povezavo! | davidoff | Tehnična pomoč | 28 | 23.01.2007 23:46 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:38.