|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
preveri na tej strani....
http://www.postojnska-jama.si/?cat=339&lang=si |
|
|
|
||
|
![]()
Saj sem tuki že pogledala, pa ni nič uporabnega, vse je še iz prejšnih let. Kjer so pa zlo dobre fotke so pa zaščitene, pa se jih ne da shranit.
Hvala vseeno. |
|
|
|
||
|
![]()
Lp. Lara kdo pa je avtor slike, če je pravi avtor, gre slika takoj v promet.
|
|
|
|
||
|
![]()
To pa mene tudi zanima, kje ocenjujejo slike?
|
|
|
|
||
|
![]()
v skoraj vsaki galeriji imajo strokovnjake
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Mislim da je vprašal brez žaljenja kogarkoli in čisto lepo, da vpraša tudi na forumu. Več ljudi, več ve, izvemo pa tudi drugi, ki do tega problema še nismo prišli in bomo, ko bomo dali slike razvijat. Takrat bomo lahko takoj povprašal tistega fotografa, ki nam bo slike izdelal, kaj je vzrok za manjkajoče dele slike.
V nasprotnem bi se brihtal zakaj, kako, enako, kot se je Jerok zdaj. Vsekako hvala za vprašanje, ostalim pa za odgovor. Mene ne boli nič od vprašanja, vem pa eno stvar več, ki jo drgač ne bi. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To velikost kot jo vidiš na spletni ni noben problem shranit. Vprašanje je le, če ti velikost slike ustreza.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za pomoč
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Saj nisem nikogar žalila. Povedala sem mu samo zakaj se to sploh dogaja., da so fotke odrezane. V fotoaparatih( nekaterih) se da "naštimati", različne formate... in s tem vplivate na fotko ali bo 10x15 ali 11x15...
In če se ne da menjati formata je druga opcija, da fotografiraš malo bolj odaljeno in pričakuješ da ti bo pol centimetra odrezal... |
|
|
Značke |
fotografij, info, interneta, iščem, kratki, photos, preko, prodaja, spletna galerija, stock, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 09:57 |
kratki info o živalih | vilivolcini | Živalski svet | 95 | 30.11.2008 16:24 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:58.