|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
živjo! imam problem!
imela bom 13 rojstni dan pa ne vem kje bi ga praznovala! če kdo pozna kakšen plac kjer se praznujejo športni rojstni dnevi naj mi to sporoči. P.S. naj to ne bo Atlantis, kino, Arena Vodafone, McDonalds! |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!!
Iščem nekaj informacij glede pustne maske kurent. če kdo ve kje se da kupiti nov komplet kurenta( vse komplet ) če ima mogoe kdo doma da malo pove kaj o obleki kakšno zanimivost, kje je kupil,....ali pa če ima kdo kakšen link naj doda. Lep pozdrav!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Mene bi zanimalo če ve kdo ali se da kako predelati ta sirena ![]() Namreč zadeva pisak le pod pritiskom, sprobal sem tudi z zračno tlačilko za polnjenje zračnic na kolesu, ampak gre kako da bi namreč jaz pihal v njo? prosim za pomoč in nasvete |
|
|
|
||
|
![]()
Kje v okolici NG tiskajo na velike formate po normalni ceni?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
realna cena je nekje 10-15€/šveler |
||
|
|
||
|
![]()
Vidim, da v TV sporedu v kategoriji Šport več ni sporeda za Šport klub in Šport klub +. Mi nekdo lahko pove, ali je to le trenutno ali so umaknjeni dokončno?
|
|
|
|
||
|
![]()
dej to vprašaj dol v temah Storitve Siol, tam več vedo.
mogoč pa tam tud že kaj piše o tem |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, kje bi lahko kupil recimo pante in zapirala za majhne lesene škatle in podoben drobiž. Ali obstaja trgovina s tem materialom kje v bližini Kranja? lahko tudi kje drugje.
Hvala za odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
A ni tam nekje v okolici ali celo v Kranj en Baumax? Tam bi skoraj 100% mogli imet takšno drobižarijo.
|
|
|
Značke |
3suisses, balkona, info, informacije, kaj, kartica, katera, kratka, okrasne, pomeni, tablice, vhs, vprašanja, zasteklitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
kratka vprašanja, nasveti, predavanja ... | kalin | Gospodarstvo | 176 | 29.10.2009 20:39 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:42.