|
||
|
![]()
mimo tega ne morem
![]() http://novice.siol.net/default.aspx?...&cid=100&pgn=1 Za odstranjevanje nečistoč v eni slovenski dolini, kjer je okolica zastrupljena s svincem pa sem ravno včeraj neki poslušal na Popu - da vlada pripravlja program "reševanja državljanov" za 7 mio. Eur s časovnim razponom vse tja do 2022 ![]() Ampak letala bodo "baje letela" celo za mirobljubne namene....najverjetneje bo najprej pristalo med smrekami v Železnikih ![]() evo.....zdaj so nekaj družbenega že prodali pa majo na vladi keša za takšne igračke ![]() Le kaj bodo kupili v zameno za Telekom? Ali pa delež v Triglavu? Se nam obetajo lovska letala? Podmornica? Letalonosilka? Vojna zvezd.....(po slovensko ognjemet za novo leto, da ne bo pomote ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tako ti je to, kadar otroci dobijo dovolj denarja, da se lahko igrajo vojsko kot ta veliki.
![]() Naj raje odpeljejo v Afganistan naše zdravstvo, bojo talibanom naredili več škode kot z vsemi Domovinami in avijoni. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi izbral letalonosilko in s tem prišparal pri izgradnji umetnega otoka, ker bi ga potem že imeli.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
še pomite ne tako hudo dolgo nazaj, kako so isti ljudje vpili in se repenčili, ko je prejšnja vlada kupila en avion. Kaj pa dandanes
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tisti avion je bil poleg prevoza nomenklature uporaben samo še za prevoz ranjencev.
Ta dva bosta pa še za pristajanje v Železnikih, pa tudi s Cayman islands bodo lahko kakšnega našega državljana prepeljali na zdravljenje v Švico, če bo dobil golf žogico v glavo ali mu bo postalo slabo zaradi preveč kaviarja. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
WTF??
"Po besedah Žnidaršiča naj bi se letalo uporabljalo tudi za humanitarno oskrbo v primeru elementarnih nesreč, za hitro angažiranje reševalnih ekip in nujno evakuacijo slovenskih državljanov z ogroženih območij v tujini v primeru nesreč." Ok, ok ... tole je pa vredno samega Busha. najprej bomo svoje državljane poslali v tujino (?), verjetno kot vojake NATA, kjer jih bo doletela nesreča (?) in jih bomo reševali ... ![]() ![]() Nogometna reprezentanca Slovenije bo doživela nevihto na Malti in jih bomo reševali? Ali bodo turisti v Egiptu? Potem res nujno potrebujemo hitro reševalno ladjo zaradi zablodelih slovenskih turistov na hrvaških otokih!! Več motornih zmajev in taktičnih cepelinov za reševanje planincev, zgubljene drobnice in ogroženih orlov 3 žepne podmornice za primer utopitve v Blejskem in Bohinjskem jezeru ter na dolgi slovenski obali! Jaz to zahtevam! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz pa se izjemoma strinjam z nakupom teh transportnih letal. Mogoče bodo ta letala edino upanje za tiste, ki bodo preživeli "velik uspeh Slovenije" in se rešili kam na varno.
|
|
|
|
||
|
![]()
No kolikor mi je znano nekih transportnih letal za bilo kaj nimamo, tako da se mi nabava zdi primerna. So pa to premajhna, da bi lahko opravljali daljše polete oz. neke večje akcije.....
|
|
|
|
||
|
![]()
kaj jim bodo letala, če je že zdaj premalo pilotov v slovenski vojski?
res katastrofa je tale vlada |
|
|
Značke |
letalaletala |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Letala | sou | Igre, konzole | 1 | 25.12.2006 21:14 |
Je WTC porušila kar ameriška vlada sama? | DrOnyx | Svet | 357 | 19.10.2006 12:04 |
Letala... | Snowblind | Znanost in okolje | 69 | 01.02.2006 21:51 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:49.