|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
To je beda od bede. Če hočeš prebrati novice(!!!!) moraš resetirati komunikator.
Jaz ga imam vklopljenega že od septembra, zato pa lahko berem novice kot npr. o sojenju Ruparju... sporu z Nemčijo o tolmačenju... in to (če mi bo pustil ELES) bom lahko bral do srečanja z MATILDO??? V ponudbi za SIOL TV navajajo, da bomo lahko spremljali novice, gledali... Če to ni zavajanje potrošnikov, kaj pa potem je?? |
|
|
|
||
|
![]()
jah če ga od septembra nisi resetiral....ga pa le daj sedaj...vmes so namreč novice prenavljali in niso bile aktivne
|
|
|
|
||
|
![]()
Če pogledam en film stane od 10-20 žetonov, torej mi bo SIOL za vsako novico, za katero bom resetral komunikator in jo prebral doniral npr. 5-25 žetonov (odvisno od aktualnosti)???
Naj napišejo na spletno stran (z Ariel 45):" Za vsako novico posebej resetiraj komunikator!" Če oglašujejo nekaj, in potem to ne omogočajo (brez da bi naročnike obvestili o preklicu, začasni nedosegljivosti, težavah, trajanju...) potem to še vedno smatram za zavajanje potrošnikov. |
|
|
|
||
|
![]()
no če morš za vsako resetirat ne vem. jaz sem te razumela da že od septembra nisi resetiral in ti kaže novice še od takrat...moja napaka torej
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ali bi lahko kdo od SIOL-a odgovoril zakaj se novice na tv ne posodabljajo???????
Mene osebno to zlo moti. |
|
|
|
||
|
![]()
Posodaljajo se samo, če fizično resetiraš komunikator!!!
To je čisto neuporabno, saj ne mislim 5x na dan resetirat komunikator, da bi videl najnovejše novice. Ali naj poštimajo ali pa naj jih odstranijo in pojasnijo, zakaj ne delujejo!!!! |
|
|
![]() |
Značke |
novice, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Novice na SIOL TV | bassoon | SiOL TV | 6 | 04.10.2007 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:09.