|
||
|
![]()
Po moje čisto odvisno s čim se boš ukvarjal, ker jaz bi izbral tisto orodje, ki ti omogoča priti najhitreje do cilja.
Jaz sem včasih manjše aplikacije z bazami podatkov programiral kar v Accessu, Delphi mi je bil všeč za ostale Windows aplikacije zlasti zato, ker si večino potrebnih gradnikov dobil v obliki komponent (VCL) na internetu in se je dalo res hitro narediti zahtevno aplikacijo. Celo cel funkcionalni spletni brskalnik si dobil lahko kot objekt, če bi pa sam moral to programirat od začetka pa (heh, raje ne bi). Če uporabljaš kakšen MS SQL server in imaš same Windows računalnike, bi jaz danes delal verjetno v Visual basicu ali celo v Accessu (vzameš runtime verzijo za distribucijo). Za spletne aplikacije morda java, verjetno pa PHP ali kaj podobnega. C++ se mi zdi za večino problemov overkill, če nisi res kakšen hardcore programer in pišeš kakšen sistemski software. So pa osnovni principi programiranja podobni, sploh če enkrat obvladaš OOP. Je pa vsaj zame nerodno preklapljanje med raznimi jeziki, ker loviš potem drobne napake v sintaksi. |
|
|
|
||
|
![]()
ja teli preklopi so res tezki, na faksu smo pisali izpit ki je bil 50% sestavljen iz Jave 50 pa C-ja..in je kar problem..pa se ker pises program na list in ne na racunalnik :S je pa res ja, da se mores najprej odlocit kdaj sploh zelis programirati..
|
|
|
Značke |
mnenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prosim za mnenje o Ford Fiesta ST | shadow1980 | Avtomobilizem | 15 | 05.11.2007 22:41 |
Mnenje glede zveze | neki_neznanec | Ljubezen in spolnost | 33 | 05.05.2007 00:25 |
vaše mnenje | ksenci | Izobraževanje in šola | 10 | 22.02.2007 07:44 |
Vaše mnenje o knjigi Da Vincijeva šifra | tommm1234 | Kultura in literarni kotiček | 20 | 01.03.2006 18:51 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:09.