|
|||
|
![]() Citat:
Nekaj časa kroži naokrog, nato pa gre svojo pot. Tako vemo, da je vsak naš "sevalnik" zaznan, detektiran, evidentiran s strani NATA . Toliko v vednost. LP |
||
|
|
||
|
![]()
Citiraš sicer moje besedilo, ampak govoriš pa o nečem povsem drugem. V stvari se mi zdi precej neetično mojo življenjsko izkušnjo uporabiti za samoreklamo in hvaljenje s tem, kako grozno ste zanimivi vojaškim organizacijam. Ker niste.
|
|
|
|
||
|
![]()
Govorim o klimatskih spremembah in o predvidenih 40.miljonih mrtvih na leto zaradi početja Chemitraila.
S tem sem povedal vse. O tem, kar pišeš. se pa spomni venomer, ko opaziš, da je tempreatura ozračja naglo padla, ko okrog sebe zagledaš ljudi z rdečimi, vnetimi očmi in z vročino........, ko "umetna" oblačnost ne izgine v enem tednu, ko vidiš uvele paradižnike z rjavimi listi, itn. Tudi politiki se delajo, da o tem nič ne vejo, da tega NI. Če je nekaterim vseeno, meni ni in tudi umreti sem pripravljen za to, kar delam. LP |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lepo te prosim mrjerry, poglej SEDAJ v nebo, opazuj padec temperature, vohaj zrak....
Živel si na letališču, pa veš, kakšno nebo ustvari narava. Boli me pri srcu...... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pogledal.
Nad Ljubljano sinje modro, nekaj oblačnosti proti Julijcem, nikjer nobenega vojaškega helikopterja, sledov letalskega izpuha ali hipijev, ki v zrak streljajo led. Za tiste ki berejo bolj pazljivo: nisem živel NA letališču, pač pa v njegovi neposredni bližini. |
|
|
|
||
|
![]()
Zemlja je ogromen organizem, kot je človeško telo mali organizem. In kot lahko človek, ki se zastruplja in uničuje, lahko pričakuje propad telesa, lahko pričakujemo, da se tudi na Zemlji poznajo vsak dan večje posledice neizmernega pohlepa in uničevanja ter neetičnega obnašanja malega človečka. Samo očitno ima Zemlja vgrajene neke samoobrambne mehanizme in bo sama vzpostavila red, zdesetkala populacijo in se prečistila do izvornega sijaja in lepote, kar se že začenja v obliki suš, poplav, orkanov, temperaturnih nihanj...
|
|
|
|
||
|
![]()
res je...
![]() zadnje čase imamo neverjetne naravne pojave in strašna temperaturna nihanja, ki jih v zgodovini ni bilo. vsaj ne, odkar se je pred 10000 leti ledena doba končala ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pred 4 milijardami let v zemeljskem ozračju ni bilo kisika.
Potem so se pojavile neke čudne alge, ki so najprej žuljale žveplo (še danes jih je najti v kakšnih čudnih in skrajno neprijetnih razmerah), nato pa se je počasi začel tvoriti kisik kot element. Iz tega naprej je zraslo življenje, kot ga poznamo. Tudi kontinenti so bili drugačni... Zemlja ni statičen sistem in vse stvari na njej se prelivajo. Lahko se občasno pojavijo določena ravnovesja, ki držijo na daljši rok, nikakor pa nič od tega ni porok, da bo vedno vse tudi tako ostalo. To pišem kot rahlo protiutež mnogim, ki tako radi napihujejo udarne stavke, ki gredo lepo v uho in možgane, čeprav so samo balonaste lupine okrog ničesar. Malo je ljudi, ki imajo dejansko dovolj znanja in intelekta, da lahko upravičeno razmišljajo in govorijo o takšnih stvareh, kot so skrajno dolgoročne napovedi in projekcije. Vsi ostali pač capljajo za danes eno, jutri neko drugo religijo. Saj konec koncev od časov, ko smo se obkladali s pijavkami vsakič, ko je bila vročina, ni mnogo časa minilo. Tedaj se je nekdo očitno zelo dobro prodal, kar pa še ne pomeni, da je dejansko tudi nekaj vedel. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
klimatske, mit, spremembe |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Klimatske spremembe velika laž? | Snif | Svet | 72 | 14.02.2012 17:30 |
Spremembe Za BoljŠe Odnose V DruŽini... | Matrix1x | Svet in ljudje | 3 | 10.04.2008 11:23 |
Spremembe pokojninskega zakona | Irina | Slovenija | 120 | 27.07.2007 13:52 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:44.