|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() Kaj se da kirga tožit, al kaj? |
|
|
|
||
|
![]()
Je bilo že nekajkrat objavljeno kam naj se posreduje reklamacijo ipd.
|
|
|
|
||
|
![]()
Res žalostno, da treba 1 teden čakat, da pridejo napako odprav, če so nek ponudnik storitev bi mogli met bol poštimano te stvari.
Pa zdj med prazniki, ko naj bi tv najbolj prov prišel. Boš pogledo na račun konec mesca po mojem bojo ta čas ko ti ne dela zadeva "odštel" z računa... |
|
|
|
||
|
![]()
Če je linijska težava Siol težko kaj nardi, more it telekomov tehnik na teren preverit. Čez praznike pač ne delajo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sej tudi meni kocka na veliko,že enh 14 dni.
Tehniki začnejo v ponedeljek delat.Prijav bo toliko da bo še kak mesec trajalo,da jih vse rešijo. |
|
|
|
||
|
![]()
pa toti so f.... kak šteka nlb liga na š2
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zdaj pa mi naj prosim nekdo pove za kaj je
![]() ![]() jaz ne vem več kaj naj naredim! ampak spremlajam debato o tej ![]() prosim če mi lahko kdo pove, če ima kdaj na š2 nlb liga lepo sliko, ki ne kocka?? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
res težko verjamem da ti nena kocka nlb liga! poznam par ljudi, ki jim to kocka! kaj imaš lcd 82cm +?
ne vem res če ti naj verjamem sej nena šteka, narobe sem se izrazil ampak KOCKA OZIROMA pri hitrih scenah in okoli igralcev je slika kvalitete gameboya! |
|
|
|
||
|
![]()
Resnično mi res nič ne kocka....,imam še star tv 82cm...,sem mislil kupiti lcd 124cm,ko pa sem videl kako se vidi sem se premislil,ker je slika na lcdjih,če imaš siol tv res porazna za današnji čas!!!
|
|
|
![]() |
Značke |
kockanje, neresnost, siola |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kockanje siol tv | otiv | SiOL TV | 40 | 12.06.2009 08:43 |
Kockanje slike na siol tv zaradi dolžine kabla-odgovor na 0801000? | kikus20 | Tehnična pomoč | 12 | 05.12.2008 08:00 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:33.