|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
pred kratkim so mi nadgradili iz osnovnega ADSL na VDSL 5/2, torej je bila tudi menjava modema. In od kar imam zdej Proteusa oz. VDSL mi slika na trenutke kocka in tudi zvok na trenutke prekinja. Sem pa opazil, da tudi na splošno je slika dosti slabše kvalitete. Kaj je narobe? Ne deluje kot bi treba!
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Slika sama po sebi ne more biti slabše kvalitete, kajti dobivaš popolnoma enak stream kot prej... Sem ti pa nekaj spremenil pa povej če je sedaj kaj bolje...
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Urban! Thx!!! Zdej deluje uredu...zvok in slika brez zatikanja
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudia jaz imam problem s slabo sliko odkar so mi prejšnji teden izvedli prehod iz ADSL na VDSL 5/5 z modemom Proteus. Imam Samsung LCD televizor, slika pa je enako slaba (meglena, zabrisana in neostra) na SCART ali HDMI priključku. Moram reči, da je bila prej slika občutno boljša.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jp tudi pri nas je šel siol TV v PM po tem ko smo menjali iz ADSLja na VDSL. Prej slika nikol kockala, po menjavi modema je šlo pa s TV samo še navzdol. Zvečer je oče skos živčen ker ne more normalno TVja gledat (ponavadi pomaga restart modema a ne za dolgo), tako da če bi kdo znal pomagat se priporočam.
|
|
|
![]() |
Značke |
slaba, slika, vdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
iz vdsl na adsl ?? | adri | O storitvah | 1 | 19.11.2008 08:43 |
Slaba slika | starr | Računalništvo in internet | 14 | 17.07.2008 21:12 |
Centrala, VDSL, optika | marjan jerman | Tehnična pomoč | 0 | 12.03.2008 12:45 |
Slaba slika na SIOL TV | marq1 | Tehnična pomoč | 2 | 09.02.2008 19:53 |
Avstrija :-)) | Davor | Evropska unija | 78 | 12.01.2006 12:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:19.