|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Naj mi nekdo pomaga kako trajno rešiti utripanje slike na vseh kanalih. Trenutno rešujem problem tako da pobrišem piškotke in reset PVRja. Tako je tisti dan mir. Naslednji dan pa je spet isto.
Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Malo več podatkov pa bi lahko napisal,kakšen tv kako je priklopljen scart HDMI itd.
|
|
|
|
||
|
![]()
Z utripanjem misliš na občasen izpad slike (za sekundo) in črni ekran ali neprestano utripanje.
Sam sem opazil to prvo. Torej sredi gledanja slika in zvok nenadoma izgine in se vrne nazaj čez kakšno sekundo. Povezano imam preko HDMI kabla. |
|
|
|
||
|
![]()
robertts in Wampek kater model tv-ja imata?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
uporabniško ime na ZS pa vam nadgradim stb (dopišite tudi serijsko stb-ja)
|
|
|
|
||
|
![]()
Bo nadgrajen STB ali bo linija downgradana na MPEG4?
|
|
|
|
||
|
![]()
ce utripa slika in je philips tv samo stb nadgradim.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nadgradnja STBja na novejšo verzijo mi je odpravila konstantno zatikanje slike. Za prekinjanje slike pa nisem prepričan. Preko scarta je OK. Preko komponentnega kabla pa mi v EDID načinu prekinja, v HD pa ne. Je pa težava, da so v HD načinu skoraj vsi programi (razen tistih, ki oddajajo v pravem 16:9 formatu s pravilnim preklapljanjem (zeloredki) stisnjeni po horizontali, tako, da imam ob straneh črn rob, po možnosti pa tudi zgoraj in spodaj (pop tv). katastrofično! V EDID načinu je format slike kot pri scartu.
|
|
|
|
||
|
![]()
V HD načinu deluje tipka TV (original-zoom-large) na vseh programih.
Najboljša stvar je, da si STB zapomni zadnjo nastaviev ob izklopu. |
|
|
![]() |
Značke |
siol, slike, utripanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Zakaj siol obljublja, da je mpeg4 kvaliteta slike identična mpeg2?-ne drži! | kikus20 | SiOL TV | 7 | 08.03.2009 21:35 |
Siol TV plus vprašanje | davidbe | SiOL TV | 23 | 28.01.2009 18:05 |
SiOL internet + SiOL TV in VCR snemanje ? | ElQurc | SiOL TV | 21 | 05.02.2008 19:14 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:36.