|
||
|
![]()
kakor razumem bo mogoče srfanje samo facebooku in vremenu in ne po vsem spletu
|
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da ste začeli pretiravati VSI operaterji vam zaračunavajo snemalnik, časovni zamik....
T-2 snemalnik 10 GB 1 EUR, 20 GB 2 EUR...... 100 GB 10 EUR časovnega zamika nimajo Amis 10 ur snemanja 2 EUR časovni zamik 2 EUR SIOL snemalnik 160 GB +časovni zamik 4 EUR |
|
|
|
||
|
![]()
Sej to je vredu naj računajo snemalnik in časovni zamik, facebook, itd.
Omogočijo pa naj, da lahko novo opremo kupi vsak ne samo tisti, ki bodo še plačevali naročnino. S tem bi vsi dobili normalni (hitri) vmesnik. Poleg tega pa bi na napravi, ki je v moji lasti morali omogočiti multimedijski center. |
|
|
|
||
|
![]()
se podpišem
p.s. ve kdo, kako je z razvrščanjem kanalov |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko tudi brez dodatka ampak ne subvencionerano (215 € ali 10 € X 24 obroki)
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Glede na to, da ima novi komunikator facebook, predvidevam, da potrebuje dostop do interneta. A to mora uporabnik zagotoviti sam (wifi), ali bo šel internet sedaj tudi po TV kablu?
|
|
|
|
||
|
![]()
SiOL
@Matjaž: Dodatek 4 EUR se plačuje za uporabo časovnega zamika, snemalnika, media centra, vremena, Facebook dostopa in ostalih interaktivnih storitev. @Robi: Na servisnih straneh https://servis.siol.net/ bo možno razvrščati programe. Številk...e, ki jih omenjate so nastavljene na začetku, seveda pa si jih boste lahko na servisnih straneh nastavili na mesto, ki ga sami želite. |
|
|
![]() |
Značke |
box, brskalni, http or or boxsiolnet, povezovanje, siol, televizorjem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:27.