|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Tukaj pišite, če imate tehnične težave oz. vprašanja v zvezi s SiOL BOXom
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Zanima me zakaj mi na media centru Siol BOX-a ne da možnosti za vklop podnapisov, ko pritisnem tipko OK. Ponudi mi samo možnost formata slike in kaj predvaja.... ko gledam TV programe pa mi vklopi možnost tudi za podnapise?? Probal sem več različnih filmo z podnapisi (srt, sub) pa nič. Lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]()
Sklepam, da gre za filme, ki jih poskušate predvajati preko USB naprave...
Podnapisi morajo biti enako poimenovani kot film, podprti formati zapisa podnapisov pa so: .srt, .sub, .ssa, .ass, .smi, .xml Opazili smo, da nekateri formati .srt podnapisi delujejo, nekateri pa ne - to še preiskujemo in skušamo urediti. |
|
|
|
||
|
![]()
Spoštovani.
Zvečer sem si želel ogledati film iz videoteke HBO on demand. Če sem bil v omrežje povezan z UTP kablom, mi je "škatlica" stavkala z napisom "Vsebina trenutno ni dosegljiva, poskusite kasneje". Prav tako ni bilo moč priti do novic in vremena. Ko sem preklopil na Wi-Fi, je vse delovalo BP. Do večera je priklop (tudi preko UTPja) delal OK. Kablovje je nameščeno že nekaj let in tudi prej s televizijo nismo imeli problemov. LP, Tomaž P.S. O, pismo, na tole ovco na levi sem pa čisto že pozabil. Hi, Ofca! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Do te težave je lahko prišlo, če je bila kakšna napačna nastavitev na modemu.
Če mi preko ZS zaupate uporabniške podatke, bomo lahko preverili napako. Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Dober dan,
danes mi je siol prikljucil siol box.Prej je bila slika na Sagemu dosti lepsa kot na siol boxu.Ko sem to povedal tehniku mi ni znal odgovoriti zakaj bi to bilo.Upam da mi vasa tehnicna pomoc zna odgovoriti ker v nasprotnem bom vrnil nov stb. Sicer pa bi pohvalil nov vmesnik ker je dosti odzivnejsi vendar pa me je kvaliteta slike zelo razocarala. Lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Že tretjič sprašujem isto vprašanje pa mi nihče ne zna odgovoriti. Ko posnameš "oddajo" na BOX ali je potem mogoče prenesti oz. posneti na DVD snemalnik določene stvari z boxa Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Kako imate SiOL BOX priklopljen? HDMI ali SCART? Kakšne imate nastavitve slike?
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Priklopljen je preko hdmi kabla - isto kot pri Sagemu.Tv je Samsung full HD, tako da imam resolucijo nastavljeno na 1080i - 50Hz - 16:9 - priporocljivega (sem probal vse nastavitve vendar je ta najboljsi).
Mislim pa da tu ne gre za moje nastavitve.Le te so ostale iste kot so bile na Sagemu. Lep pozdrav |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
Citat:
P.S.: To ni tehnična težava, ali pač? Lep pozdrav, Matjaž |
|||
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:30.