|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hvala za odgovor. Zanima me, kakšne omejitve na kanalu bi to lahko bile (v zvezi z nastavitvijo države)?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri Panasonicu, recimo če nisi izbral pravilne države, je kabelski tuner onemogočen.Pri Samsungu, če ne izbereš države "Other" sploh nimaš menija za pravilno nastavitev ure oz. časovnega pasa (GMT)....Tako da, vse je mogoče...
|
|
|
|
||
|
![]()
OK, se pravi katera bi bila potem pravilna nastavitev na Panasonic plazmi? Takrat so mi rekli, da Finska.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi z večimi na enem bo sigurno delalo pravilno,jaz mam na samsungu nastavljeno na Nemčija za Panasonic ne vem.
Sicer pa sem ti to predlagal že prvi dan in očitno zadeve nisi preizkusil. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem poizkusil z Nemčijo, pa ni bilo čisto nič bolje. Dvomim da bo to rešitev, na drugi Panasonicovi plazmi sta tako jakost kot kakovost odlični, pa je nastavljena na Finsko (enako kot ta kjer so problemi)....
|
|
|
|
||
|
![]()
No, rezultati so jasni.... Situacija ni nič boljša niti z galvanskim ločilnikom, niti z boljšimi kabli, niti z boljšim delilcem. Na frekvenci 522 MHz je kakovost slaba, stalno se pojavljajo napake. Edino če zvežem direkt, brez delilnika signala, se zadeva toliko popravi da ni v rdečem, čeprav še vedno javlja napake.....še enkrat sem poizkusil tudi različne nastavitve države, pa razen zapravljenega časa ni bilo nobenega rezultata. Obup.
|
|
|
|
||
|
![]()
Potem bi bilo za probat z zamenjavo kabelskega pretvornika,če tu ni rešitve je kriv tv
|
|
|
|
||
|
![]()
Kabelskega pretvornika? TV po moje ni kriv, ker je ista situacija če priključim digitalni sprejemnik....
|
|
|
|
||
|
![]()
Na 522 MHz ali C 27 (v regiji zahod in vzhod) oddaja večina oddajnikov multiplexa a, samo to je nemogoče ... ne vem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem če je ravno nemogoče, se mi zdi preveliko naključje da so bili tudi pred digitalno kabelsko problemi na Animal Planetu (črte čez zaslon) vsakič ko je začel oddajati TV Koper....pretvornik je na hribu nad hišo.....
|
|
|
![]() |
Značke |
522, kabelske, mhz, sigitalne, signal, slab |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Šport klub na siol tv | lepotec | SiOL TV | 2326 | 11.02.2012 21:29 |
Nekompresiran signal | TDtrax | SiOL TV | 29 | 04.10.2010 12:33 |
gsm signal - repetitor pomoč? | bejba020 | Hi-Fi in elektronika | 4 | 15.06.2009 14:36 |
HDMI signal iz Sagema v eni od VESA locljivosti? | fr7pu2af9b | SiOL TV | 0 | 06.10.2007 04:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:02.