|
||
|
![]()
Ko sem par dni nazaj dobil obvestilo SIOL-a o novem sistemu elektronske pošte, sem vedel, da bo sranje.
In res, danes siol-ova elektronska pošta deluje za en qrac. Več ur sprejem pošte sploh ni deloval, poleg tega so zamude pri dostavi lahko kar občutne. Naj dodam, da je "sistem povezovanja treh accountov" glup, da bolj ne bi mogel biti. https://moj.telekom.si/accounts Na siol.net najdeš vse, od tega kdo si je povečal joške do cen solate na tržnici, a do sporočil o stanju omrežja se mora človek dobesedno prebiti, poleg tega je to stanje redko ažurno. In tako si prisiljen klicati na tel, kjer ti šele odzivnik pove, da imajo težave. ... |
|
|
|
||
|
![]()
Da si do konca olajšam dušo...
Na TV vmesniku ste nam uturili svoje glupe plačljive programe na 10, 20... Ne da se jih premikat, nalagajo se sto let in zelo motijo pri šaltanju programov UP/DOWN. M |
|
|
|
||
|
![]()
če bi znal uporabit search, bi lahko ugotovil, da te kanale lahko umakneš (box/box s) oz. "izklopiš" (sagem) in potem šiba mimo hitro, ampak ker se ti ne lubi brat, zate to ne obstaja :D
|
|
|
|
||
|
![]()
Ta resitev na Sagemu ni prava resitev, jaz nimam Sagema v zaklenjenem nacinu in s tem "izklopom" ne dosezes nicesar.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Jasmin |
||
|
![]() |
Značke |
delovanje, elektronske, katastrofalno, pošte |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Selitev SiOL Pošte na nov e-poštni sistem | SiOL | O storitvah | 126 | 12.11.2013 15:28 |
Povrnitev el. pošte | listomet | Tehnična pomoč | 1 | 19.07.2010 07:33 |
Katstrofalno delovanje SIOL TV+ | extremni | SiOL TV | 1 | 21.01.2009 14:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:26.