|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če sem ob uvedbi novih Top Trio paketov imel dobro mišljenje, da se je pri Telekomu končno nekaj premaknilo na bolje, iz dneva v dan bolj ugotavljam, da gre za še en epski nateg. Primer: Sedanji Mega HD paket (59,9€) vključuje paket nogomet in Eurosport HD. Novi Top Trio C (56,9€), ki je primerljiv, pa ne vključuje zgoraj omenjenih paketov. Če je paket Nogomet praktično brezpredmeten, ker bo ukinjen, pa je drugače z Eurosport HD, ki je zelo gledan. Cena tega dodatka je 3,1 EUR. Torej, če grem na C paket in dodam še dodatek Eurosport HD, pridem celo na višjo ceno kot na Mega HD, poleg tega pa moram plačati še 20 EUR, ker grem kao na cenejši paket.
|
|
|
|
||
|
![]()
Good morning Mr. Sherlock... Kdaj si videl, da pri Telekomu dobiš več za manj denarja? Nikoli in še dolgo ne boš (verjetno nikoli, vsaj dokler je v državni lasti)
|
|
|
|
||
|
![]()
Problem je, kako oni kar tako čez noč spreminjajo pravila. Najprej sta bila tako Nogomet kot Eurosport HD vključena v C paket oz. vsaj tako je pisalo na spletni strani. Zdaj pa kar enega za drugim umikajo iz paketa. Njihova logika je taka, da iz starega paketa vzamejo najbolj gledan dodatek, zato se poceni cena novega paketa. Potem ti zaračunajo 20 EUR, ker greš na ''cenejši'' paket in seveda si primoran vzeti še ta dodatek in si seveda na istem kot prej, pa še 20 EUR si jim šenkal.
|
|
|
|
||
|
![]()
To je čisto odvisno, eni pač Eurosporta HD ne rabijo in so veseli višje hitrosti ter brezplačnega najema dveh BOX S-ov oz. popusta, če ga že imajo v lasti.
Vsak sam presodi kaj mu je bolj pomembno. Nihče ti ne brani, da ostajaš na obstoječem paketu kolikor dolgo boš pač želel. |
|
|
|
||
|
![]()
Na višjo hitrost inerneta si pa (namerno) pozabil, kajne?
VZELI SO MI EUROSPORT HD IN ZNIŽALI NAROČNINO, BARABE!!!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Vsekakor pa pozabljaš, da so tako Eurosport HD in nogomet imeli napisano. Zakaj ju ni več?
Sicer pa je nekdo na drugem forumu lepo napisal iz Telekoma so odšli uspešni kadri, sedaj veš zakaj taka zavajanja. |
|
|
|
||
|
![]()
Tisto je bilo napisano, kjer stran še ni bila posodobljena. Zdaj je.
|
|
|
|
||
|
![]()
Točno tako, prva dva ali tri dni so še odpravljali napake na spletni strani.
Če si bil resnično "zaveden" kljub tvojemu skrbnemu preverjanju informacij glede paketa (torej si ob spremembi povprašal kaj paket vsebuje) bi lahko zahteval, da ti vrnejo starega nazaj. Torej ob pogoju, da dokažeš, da je šlo za zavajanje potrošnika s strani operaterja. |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni ni bilo potrebno spraševat,ker mi je gospod ki je bil na liniji popolnoma vse razložil,da ne bo nogometa in da ne bo eurosporta hd in sam sem že plačeval dodatek za hitrost 100/20 in me je paket že prej stal 64€.
In ker teh dveh programov oziroma dodatkov ne bom pogrešal,si mi je zdelo smiselno zamenjat paket. Komu pač računica ne znese naj ostane na starem. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, sej dvomom, da v primeru prehodov ne pojasnijo kakšne so spremembe, ker s tem se TS zavaruje, hkrati pa ima uporabnik precej boljšo uporabniško izkušnjo.
|
|
|
![]() |
Značke |
epski, nateg, novi, paketi, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novi paketi Top Trio | goran1111 | O storitvah | 476 | 03.10.2016 18:49 |
Novi paketi optika ? | l0jzi17 | O storitvah | 201 | 04.12.2014 17:47 |
novi paket na vdsl trio 4/1M | kikus20 | O storitvah | 3 | 01.05.2011 16:20 |
novi paketi internetnih povezav | codeguru | O storitvah | 10 | 14.04.2011 19:39 |
Novi (verjetno dražji) TV paketi | jaznanetu | SiOL TV | 16 | 27.09.2010 14:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:24.