|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Mogoče je že kje razloženo pa sem spregledal... 1. Neo glasovno iskanje po novem ne zajema več YOUTUBE vsebin? - nam ne deluje oz. išče le vsebine ki so, bojo oz.so bile na sporedu, videoteka.. - narejen ponovni zagon, restart.. 2. www.neo.io povezava mi ni delovala v Italiji, TVin pa brez težav! Razlog? Hvala za odgovor in lep pozdrav Jani |
|
|
|
||
|
![]()
Nobena sprememba nastavitve podnapisov v VLC playerju se mi ne shrani. Je kakšna rešitev?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
2. Nekaj tednov neo.io ni deloval v tujini, to je že urejeno. Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Opazil sem, če gledam film, ki sem ga posnel ni več v HD resoluciji, ampak v navadni SD.
To sem dogaja pri vseh posnetih posnetkih, kjeje kanal v HD (npr. FOX Crime, Kino... ) V primeru normalnega ogleda nazaj za 7 dni pa je. Je še opazilkdo ta problem? |
|
|
|
||
|
![]()
Radio postaje v Aplikacije ne delujejo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pred nekaj dnevi sem dobil NEO (prehod iz prejšnjega Telekomovega TV sistema).
Včeraj popoldne so se začele pojavljati težave. Pri večini programov slika zamrzne za kakšno minuto in je potem spet kakšno minuto v redu in tako naprej. Nekateri programi se sploh ne odzovejo, izjema je SLO2, ki dela kakšnih pet minut, preden zamrzne. Gre slučajno za kakšno težavo v omrežju? Verjetno bo itak najbolje, da jih kontaktiram. UPDATE: rešeno z nekim posredovanjem v nastavitvah. |
|
|
|
||
|
![]()
glasovno izbiranje spet ne deluje
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:13.