|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
History ne dela že par dni....
|
|
|
|
||
|
![]()
Res je, za History Channel imamo prijavljeno napako, tehniki jo rešujejo.
Lp Črt |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Plus - vse te vaše "tehnične napake" se na naših računih nič ne poznajo. VI vlečete plače za delo na Telekomu, in ne vem zakaj bi uporabniki morali javljati napake, ki se itak poznajo oz vidijo v centrali. In seveda posledično, bi tudi pri izpisu računov morali upoštevat te napake ter izpade. Če jaz ne plačam račun, nekdo vseeno vidi ter me bo nekdo drug izklopil, je tako? Za lastne riti delujejo vse službe složno, za uporabnike pa ne? Mi se pa naj sami borimo, če kaj želimo?? |
||
|
|
||
|
![]()
Na AXN Spin je že nekaj dni tema.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali komu deluje program Eurosport 4k - meni ga niti ne kaže v shemi, ko se pa preko menijev prebijem do njega, me vrže kar na drugi program - mislim, da na SLO 2......
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Opažam težavo na HRT kanalih da po cca. minuti zmrzne slika in zvok. HRT HD kanali pa delujejo nemoteno. Se pa to ne dogaja samo meni, ampak tudi nekomu drugemu. LP |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:59.