|
||
|
![]()
lp.zanima me ali kdo ve kateri deli so potrebni za vgradnjo xenona?imam fabio in ima leče,kar pomeni da poenostavi vgradnjo ampak se vedno ne vem kaj je treba se dodatno vgraditi.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Rabiš popolnoma novo ohišje luči.
Predelava iz navadnega ohišja je tehnično nesmiselna. Kupi aftermarket xenon luči ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
thanks ampak odgovora se nisem dobil...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni se zdi da,če hočeš vgradit kvalitetne luči in da je vse skupaj legalno to sploh ni tako majhen strošek.
Xenonke morajo imeti pranje žarometov in avtomatsko nastavljane višine,če ne stvar ne moreš legalizirati-homologirati.Če misliš da ti ni treba homologirati te v takem primeru pri srečanju z modrimi ljudmi to stane 400€ seveda če ti ne dobijo še kakšno napakico,kar po navdi dobijo.Kar se tiče raznih kitov za vgradnjo so le ti en navaden cheapshit. |
|
|
|
||
|
![]()
Mam ksenonke brez nastavljanja višine ter brez pranja. Na tehničnem pride avto skozi. Edino nazadnje je bil siten, ker sem imel previsoko nastavljene. O nobeni homologaciji ni bilo govora, pa tudi policija se še ni v njih vpiknila. Pa so na avtu že 4 leta. Pravzaprav so bile vgrajene takoj po nakupu.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pranje je menda res obvezno, ampak ker še niso na tehničnem težili, ga pač ni. ![]() Homologacije pa menda ne potrebujem, ker so originalne audijeve ksenonke.(ne me spraševat, zakaj nimajo nastavljanja višine ![]() Nisem se sploh ukvarjal s tem vprašanjem, dokler nisem tega tvojga zapisa prebral. Vsekakor uporabna informacija. Se bom ob prvi priložnosti pozanimal, da me res ne bo kdo za 400€ haklal. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
400€ ? Če povzročiš prometno nesrečo in imaš tehnično neizpravno vozilo bo malo dražje kot 400€. |
||
|
Značke |
luči, xenon |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
zamenjava luči v kopalnici! | mao | Dom in družina | 5 | 05.11.2007 15:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:51.