|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me, zakaj ni na spetni strani siol kategorije, ki bi recimo za naslednji mesec sporočala, kaj si lahko novega obetamo? To pa res ne bi bilo toliko dela, pa veliko vprašanj na forumu bi izginilo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno zaradi konkurence.
|
|
|
|
||
|
![]()
Neeee... Potem jaz ne bi smel biti na forumu
![]() (hec) |
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam, ni nobenega obveščanja.
Lahko bi bilo več informcij glede SIOL TV in novih programih kaj lehko pričakujemo, če ti poteče pogodba, meni osebno poteče v Novembru in še vedno nisem siguren, če bom podaljšal. SIOL se obnaša zelo neresno. |
|
|
|
||
|
![]()
Saj ne mislim da se razgalijo strateški načrti za naslednjo petletko. Samo kakšno obvestilo v stilu BBC Prime trenutno ne deluje zaradi napake na opremi, v mesecu novembru prihaja HBO Comedy na kanal xy. Veliko ljudi sploh ne ve, da imajo nove kanale, če jim kdo ne pove. Lahko bi obvestilo natisnili tudi na zadnjo stran računa, kot je to delal včasih Telemach.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Saj nekaj takega sem mislil. |
||
|
|
||
|
![]()
Moti me pa najbolj, da takšnale vprašanja na forumu zvenijo retorično... Namesto da bi se obveščalo nekoga malo višje v prehranjevalni verigi telekoma.
|
|
|
![]() |
Značke |
novice, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 01:37 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 00:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:20.