|
Pripombe in komentarji Pripombe in komentarji na forume ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nevem če tu velja samo za forum ali za celotno stran ampak odkar je bil prenovljen tv spored je čist zaj**** , pred tem sem lepo dal gori šport in podkategorijo in mi je lepo pokazalo programe in športe ki sledijo na programu zdaj pa včasih sploh ne pokaže programe zraven..
|
|
|
|
||
|
![]()
hvala, lahko tudi tukaj napišete. Javim, ko dobim info ...
![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kolker sem gledl je bila zadeva sinoči že precej OK. Imena kanalov pri izkanju po kriterijih so se izpisala le ko si menjal kriterij. Pri prvi izbiri pa ne. Sedaj pa kolker sem preklikal vse špila.
Tudi URL-ji so porihtani in direktni dostop do sporeda posameznega kanala iz priljubljenih spet dela. |
|
|
|
||
|
![]()
1. link za vreme zgoraj je napačen http://forumi.siol.net/vreme.aspx
2. ![]() -okno s smeškoti gre preko roba kar verjetno nebi smelo -na levi strani se nastavitvi "velikost" in tista takoj zraven prekrivata -če kliknem na črko A se nič ne zgodi |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala, bomo preverili / popravili
![]() |
|
|
Značke |
detajle, dodajanje, foruma, forumu, frendov, javi, napako, obiska, obvestilo, odgovoru, oznaka, planet, pomoč, temo or komentar, tvoje, veselja, vesolje, vprašanja, zadnjega |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:11.