|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam eno vprašanje. Kje vidim kakšen je cenik programskih paketov?
Imam paket trio (od 2007), s tem, da sem naročen še na standardni paket. Ker sem na optiki, ne vem kakšna je kaj cena za "Standardni paket" in cena za "Mega HD" Glede na ponudbo v programski shemi, se mi zdi, da se mi bolj splača uporabljati paket Mega HD, kot pa standardni, saj ponuja vse te programe, ki jih gledam v Standardnem paketu. Ne bi me pa motilo, če bi kje našel cenik vseh programskih paketov - z DDVjem. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Med standard shemo in megahd je razlika še vedno 5evrov. Če sem prav razumel ,bi morala biti po novi shemi in ceniku razlika 7,5 evrov. Bodo morali na siolu te cenike dobro pregledat in uskladit. lp |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
V zbirniku imaš trenutne cene in ne cene, ki bodo začele veljati aprila!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() kaj ni logično..ne morem bit nove cene če še ne velja z tem mesecem.. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Samo uradno potem še tudi ni megaHd ampak samo mega. V izbirniku pa piše megaHd. lp |
||
|
|
||
|
![]()
Paket MegaHD so uvedli z 6.3., nove cene pa bodo začele veljati z aprilom.
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
cenik, paketov, programskih |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novosti pri Mobitelu | Fritzt | Mobilna telefonija | 360 | 23.06.2011 12:05 |
SIOL INTERNET (ADSL2Mb)IN IP IZGUBE PAKETOV | boidar | Računalništvo in internet | 1 | 29.05.2010 19:06 |
Dostava paketov prek TNT | Rudibr | Tehnična pomoč | 5 | 13.12.2008 09:52 |
Izguba paketov internet-siol(kraja???) | boidar | Računalništvo in internet | 33 | 13.12.2008 00:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:03.