|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pa če ga kupiš v Mobitelovi akciji NAJNAJ, je nakup tega super telefona dokaj "neboleč".
![]() http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=1597&pu=0 |
|
|
|
||
|
![]()
Naboljša izbira je LG P990 Optimus 2X sam ga mam in je odličen
http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...x?aid=932&pu=0 |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz osebno ti odsvetujem kako Nokio in pa Sony Ericssona, če že kupuješ kaj pametnega naj ma operacijski sistem Android, po moje ta trenutek je najboljše kak Samsung ali pa HTC, spet odvisno koliko in zakaj ga uporabljaš...
|
|
|
|
||
|
![]()
Uporabnike naprošam, da mi svetujete mobilnik:
-tipke, NE touch -spominska kartica(oz. veliko internega spomina) -3.5mm konektor za slušalke -flash Že v naprej se vam zahvaljujem ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem imel tacga in sem ga filal na 2 dni ali še prej ! Sedaj imam telefon ki zdržijo baterije skoraj 1 mesec ima tipke yes in no ,no pa še številke! Za slikat imam fotoaparat,za snemat kamero,za brskanje pa laptop !
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me kateri telefon kupiti ? Izbiram med samsung galaxy s5, samsung note 3, lg g3 ali nokia lumia 1520 ? Kakšne so izkušnje od tistih ki jih imate in od poznavalcev kaj se najbolj splača glede na specifikacije telefonov ? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
malo si razjasni kaj želiš od telefona, potem pa se odloči.. pa od androidov bi jaz trenutno kupoval lg g3 in nexus 5 če gledamo na high end @kramaraljosa isto kot prej, kaj pričakuješ od telefona? |
||
|
|
||
|
![]()
Zanima me kateri mobilniki so v kakšni akcijski prodaji za paket SOS.
|
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:44.