|
||
|
![]()
hja, saj si tudi v kampu ne moreš kaj prida skuhat.. še posebej, če maš zraven en socialen gorilnik.
kakorkoli, smešno se mi zdi, da plačaš isto ceno, pa moraš še bajto zraven prinest :D |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
To je vsako leto isto. Je pa res tud to da na fajrcajg v kempu si lahko samo argo juho pogreješ ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
kakorkoli, mene skupne kopalnice in wc-ji ter spanje na iglicah med mravljami ne veseli več.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jest grem pa še rajši v Polpenzion na Pagu in odštejem 27€ na dan dobim ork fruštk pa večerjo da se šika. pag.felicijan.com
|
|
|
|
||
|
![]()
iz drvenika vozi trajekt dobri dve uri, cena za avto 130 kun ...ne vem pa , če drži, da trajekt ob nedeljah in praznikih ne vozi??? klik
trajekt vozi 3x na dan...7:30,13:30,19:15 |
|
|
|
||
|
![]()
nimam pojma.. mi tam prek hodimo na hvar.
|
|
|
|
||
|
![]()
kakšna pa je cesta od Splita do Drvenika (baje je to približno 100 km daljej od splita)
|
|
|
|
||
|
![]()
jadranska magistrala pač.. ovinek okol vsake uvale. najhujša je vožnja skozi makarsko (če se ne pelješ skozi ravno ponoči), ker glavna ceta pelje direkt skozi mesto. včasih ti vzame tudi več kot uro, da se skoz prebiješ. mi je pa makarsko primorje vseeno super lepo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
def.najcenejša varianta Drvenik - Korčula(slabosti- nestalen vozni red trajekta in jadr.magistrala od splita naprej)
najhitrejša :avtocesta+ ladja Split - Korčula zame najlepša : čez plitvice, bosno in knin....zraven si pogledaš še slapove krke, plitvice malo drugačno: potovanje z ladjo Rijeka -Korčula |
|
|
|
||
|
![]()
A ni Drvenik otok?
Oziroma sta 2... Veliki in Mali Drvenik |
|
|
Značke |
hrvaškem, medulin, mnenje, pjesčena, počitnice, uvala |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:46.