|
||
|
![]()
Ja, eni imajo slabe izkušnje že na mejnem prehodu,nato pa tudi na dopustu.
Hrvati ne marajo svojih bratov,ni pričakovati nič dobrega,razen izjem ![]() ne pozabi na kondom! |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam super izkušnje. Bili so prijazni, jaz tudi, seveda pa se najde tudi nekdo, ki vedno nekaj sika, ampak to je pač pri vsen narodih.
___________________________________ Vem, da nič ne vem! Eni niti tega ne vejo! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V Istri ni bilo čutiti kakšne napetosti in tudi kakšnih izpadov nisem doživel. |
||
|
|
||
|
![]()
edino, kar se je meni letos zgodilo zanimivega glede Hrvatov je to, da mi kr odgovarjajo v angleščini na mojo polomljeno hrvaščino. [}
![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
Bili smo v Novem gradu in nismo doživeli nič neprijetnega. V kampu so bili VSI zelo prijazni, od receptorjev, natakarjev in "hišnikov". Bi pa pripomnila, da je po mojih izkušnjah velikokrat slovenski gost tisti, ki dela galamo, pričakuje da se mu klanjajo...Skratka, največ nekulturnega obnašanja sem v 20 letih doživela prav pri Slovencih, žal.
klavdija |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
================================================== ================== Jaz sem že po naravi zoprn.Kar vprašajte druge.Ampak tečen sem zato, ker hočem red in disciplino. |
||
|
|
||
|
![]()
No, bomo videli. Še 1 mesec do mojega jadranja in bom potem poročal.
Jaz sem pravi magnet za hrvaško slabo voljo: - od tega, da me zavrnejo na meji, ker pridem za njihove pojme s preslabim avtomobilom (oz. sem za njihove pojme revež, ki se ga ne splača spustiti v "lepo njihovo") - do tega, da me nakurijo kot psa pri plačevanju cestine, ker želim plačati z drobižem in ga za trenutek predolgo časa nabiram (in seveda, tudi če za mano ni nobene gneče). |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
Sem prišel z jugotom (ker, če 2 tedna stoji na soncu v marini, se mi je zdelo škoda drugega boljšega avta). Sicer je od tega že kar nekaj časa. Carinik (ali policaj ![]() Jaz: Nič Pogleda prtjažnik, "A šta je ovo?" Jaz: Za na morje On se že dere: Pa nije ovo more, ajd da vidimo opremu. Mu pokažem. On: a gdje vam je uže za vuku? Jaz: Nimam, pri nas tega ni treba Pa sem bil pečen in sem moral nazaj in na drug prehod. |
|||
|
|
||
|
![]()
sej ti verjamem :D
jst grem dostikrat z vlakom čez in imam morebitne probleme ponavadi samo na poti nazaj v Slovenijo in vedno samo na slovenski strani. ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
Značke |
hrvaškem, medulin, mnenje, pjesčena, počitnice, uvala |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:30.