|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
- Ostija, - pa vsaj še Jaana Kaplinskega (Morje v nas), - Ano Blandiano, - pa Sezonskega svetnika Jacka Podsiadsla (upam, da sem prav napisal). - In da ne pozabim domačih - Jureta Jakoba, njegova zadnja knjiga je odlična! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Čisto zares. Čeprav to ne bi imenovala ljubezen, ampak strast. Tudi njegova Windows...me je povlekla..pa sem rekla da o 11. sept. ne bom brala nič. Fant je pač berljiv. |
||
|
|
||
|
![]()
meni pa Beigbeder sploh ne sede. Taka bleda kopija Houllebecqa z zgrešenim stilom pisanja mi je.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@ iri: in kako zanimivo - med siolovimi poletnimi priporočili kakovostnih knjig, nobenega slovenskega avtorja.... Grrr...
|
|
|
|
||
|
![]()
ne bodi nestrpen, to je šele tretji del
![]() sploh sta bila v prvem delu tudi Drnovšek in Robič. :D ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zenskam za na plazo obvezno Popolna ljubimka
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A je kdo že bral knjigo Deset ljubimcev? Si jo že kak teden ogledujem pa se ne morem odločit ... čist za na plažo izgleda, drgač
![]() |
|
|
Značke |
2009, buda, budizem, dobrodelni, koncert, ljubljana, priporočam, prireditve, razstava, relic, relikvij, relikvije, tibet, tour, vabila, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
Povabila na predavanja, prireditve, ... | Kškranj | Izobraževanje in šola | 21 | 03.04.2012 00:05 |
Ekologija | Matej62 | Znanost in okolje | 3 | 17.12.2007 09:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:55.