|
||
|
![]()
Če se držim "novejših" zadev...:
The Legend of Suriyothai (2002) Ashes of Time (1994) The Bride with White Hair (1993) The Twilight Samurai (2002) The Emperor and the Assassin (1999) Zdej pa še prestavljam tole k info & vprašanjem... |
|
|
|
||
|
![]()
A ve kdo slučajno naslove enga dokumentarca ko je biu na MTVju.. zgodovina skupine ...
tnx |
|
|
|
||
|
![]()
mogoce storytellers? al pa kak behind the music?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.google.com/search?hl=sl&q...ocumentary&lr= |
||
|
|
||
|
![]()
:D
Kdaj se bo kaj v Kolosmeju začela vrtet nesinhronizirana verzija Ice Age II? Ker zaj gledam spored, pa skos sama sinhronizacija. |
|
|
|
||
|
![]()
banda, ima kdo podnapise ali sled do njih, za Wellesovega Othella.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Povejte, katere so vam najljubše komedije, ker bi si jih rad sposodil, pa ne vem, katere so ok. Mi je pa všeč humor ala: hot shots, top secret,--- čimbolj odbito, bolš mi je.
|
|
|
|
||
|
![]()
To so gadi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Rat race
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Od komedij so mi najljubše francoske iz 60-ih in 70-ih (Louis de Funes!), pa tiste iz bivše Juge. Vendar nas predvsem komercialne televizije silijo, da gledamo ameriške cukre... Videoteke niso ne vem kako dobro založene.
Mimogrede, ali kdo ve, iz katerega ameriškega filma je prizor (mislim da je zadnja scena v filmu) kjer neka razcapana ženska, očitno beračica stoji pred nekim ekranom z loterijskim listkom v roki, in na tem ekranu se izpišejo zmagovalne številke z njenega listka, ki pa ga ni vplačala? |
|
|
Značke |
filma, informacije, iščem, pomoč, pripombe, prosim, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:04.