|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim za nazive v angleščini:
Poslovni sekretar / Business secretary Organizator informacijskih sistemov / Information Systems organizer Sistemski organizator / Systems organizer Tehnična podpora / Technical support Razvijalec programskih rešitev / Software solutions developer Kako so pravilni angleški nazivi? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poslovni sekretar / Administrator, Assistant (bolj pomočnik)
Organizator informacijskih sistemov / ITS (Information Technology System) Coordinator, ITS Manager Sistemski organizator / System Coordinator Tehnična podpora / Start up Technician, Customer Technical Service ali Technical Assistance Manager Razvijalec programskih rešitev / Product Research Coordinator (že malo več kot samo razvijalec), Project Manager, Managing Director (vključuje še dejavnosti prokurista) Mogoče je primeren tudi izraz ERPS (Enterprise Research Planning Solutions) Manager; bolj pa je v uporabi ERP Manager za razvijanje ERP sistemov kot je STR/3. 2. in 3. izraz sta si zelo podobna; organizator sistema in sistemski organizator, kar so že nijanse. Najbolje ITS Manager. |
|
|
|
||||||
|
![]() Citat:
[quote]Organizator informacijskih sistemov / Information Systems organizer[quote] Obicajno je to le Systems Administrator. Seveda spet odvisno od tega, kaj doticna oseba zares pocne. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||||
|
|
||
|
![]()
a kdo ve kako se seštevajo točke v devetletki morš imeti res vse predmete 5 če hočeš zbrat 70pik al je met treba sam glavne pa uspeh
![]() hvala za odgovore |
|
|
|
||
|
![]()
a se ne štejejo sam matematika, slovenščina pa tuj jezik + uspeh?? Pa nacionalni preizkusi
|
|
|
|
||
|
![]() ojla! jaz sem malo prebrskala z iskalnikom, pa nič ne najdem na to temo. rabim inštrukcije iz angleščine, nekoga resnega, ki tekoče prevaja. imam neke strani v zvezi z diplomo za prevesti, v bistvu z neta. (meni vzame preveč časa, ker morem vsako drugo besedo pogledati v slovarček). diploma je iz politike. a pozna koga resnega, ki bi mi ahko pomagal. dela je pa za po moje par ur-od 5-10! oglasov je ful, samo rabim nekoga, ki je res resen, ker se mi malo mudi. urna postavka mi niti ni toliko bitna, če se kvalitetno in tekoče naredi. spomnim se, da je bilo govora, da je neka ful fajn šola, ki daje inštrukcije na fužinah po zmerni ceni. samo si žal nisem zapisala! za vsako uporab no informacijo hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
kaj pol potrebujes nekoga za instrukcije angleskega jezika al nekoga, ki bi ti lahko prevedel diplomo v anglescino. jz bi to z veseljem naredil za nizko ceno
![]() in sm resen clovk, tak da ni skrbi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ojla, nofear,
hvala, da si se javil. v bistvu sem zdaj tako "spesnila", rabila bom samo prevode besedil, ki jih sama ne bom znala pravilno prevesti oz. bi mi vzelo preveč časa, pa še prav ne bi bilo najbrž. ti pošljem zasebni post, da vidiš kak bi to sploh zgledalo! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jst tud prevajam
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
u bistvu letos je tko d če hočš zbrt 70 točk morš met zaklučene use predmete 5,nacionalni preiskusi se ne štejejo,ampak pisat si jih mogu obvezno. s priznanji se lahko dobi max. 15 dodatnih točk,nekatere šole pa majo še druge kriterije za dodatne točke(recmo športni oddelki šentvida pa šiške dajo dodatne pike za status k ti ga podeli nacionalna panožna zveza pač tizga k treneraš, pol na poljanah se dobijo 2 dodatne točke za to če si hodu 3 leta na izberni predmet nemščina,nekatere šole štejejo tut dodatne točke za bronasta priznanja dosežena u tem šolskem letu,nekate pač samo zlata(5 točk) oz. srebrna(3 točke)...)
|
|
|
Značke |
dobi, kdo, prevodi, roki |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:35.