|
Slovenija aktualni politični dogodki v Sloveniji ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Se oproščam, zaradi ukinitve teme 'podtaknjeni požar', kar obsolutno ni bil moj namen! Upam, da bodo storilce kmalu prijeli in jih primerno kaznovali! Sem pa povedal svoje mnenje o apriornih obdolžitvah in dedičih. Za žaljivke se pa zahvaljujem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zadnje čase opažam, da je s števci ogledov nekaj narobe. Je to namerno ali samo programska napaka?.
Samo vprašam. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
in kakšn namen bi melo, če bi blo narejno namerno,
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prepričevanje nekaterih, da se trudijo v prazno.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda, da je bolj važna številka, kot vsebina
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
[quote=človek;966095]Na prvem mestu prosim Administratorje da bi ta tema ostala na strani Slovenije in zgolj iz razloga, da se umirijo napetosti, ki nastanejo po vročih debatah.
Hvala! ![]() Mar ne… ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
konc poscane zofke, gobe baje rasejo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri nas rasejo samo še kaktusi, vse drugo počasi jemlje Hudič.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zaklenila sem sklop Predsedniške veolitve v Sloveniji , ker ob 00.00 nastopi volilni molk. Za vse nujne debate o tej tematiki lahko odprete teme pod sklopom Slovenija. Le te pa bodo ob 19.00 začasno zaklenjene, kasneje pa prestavljene v zaklenjen sklop.
Bo pa po voitvah ponovno odprt sklop Predsedniške veolitve v Sloveniji , za nekaj časa, seveda za debate po volitvah... hvala za razumevanje. goody |
|
|
Značke |
debatah, delavci, mala, ministrstvo za delo, ohladitev, prenova, protest, vročih |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:12.