|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lej, zadnja stran aminota110... Nima svojega s-video izhoda, tista rec s ful pini na sredini pa je mini scart.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Opala... Se nekaj sem ugotovil... Na TV tunerju lahko preklapljam source. Nasel sem tri opcije. Prva je antenski kabel (to dela), druga je CVBS (tukaj dela samo zvok, slika pa na) in se tretji, na katerega nisem bil pozoren...
Mozno je, da CVBS ne dela zato, ker TV tuner poslusa na kompozitnem kablu, tega pa ni... Torej je mozno, da je problem na TV tunerju in sploh ne na kablih. Bom se to preveril. |
|
|
|
||
|
![]()
a bi lahko tut meni pomagal, ker tut meni predvaja samo zvok na tvjju, slike pa ni... pa nimam nobenega antivirusnega programa, da bi karkoli blokiral, nastavljeno pa je vse tako kot pise...
![]() hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Novost: problem sem resil z navadnim kompozitnim kablom (s-video je preteklost) in slika je bistveno boljsa, kot je bila prej s klasicnim antenskim kablom. Zakaj tocno mi pa S-Video ni delal, pa ne vem in me tudi ne zanima vec.
|
|
|
|
||
|
![]()
no a res noben ne ve resitve, kako dobit se video na televizijo, ker zaenkrat slisim samo zvok... a je treba kaksne kodeke na vlcju nastimat al kaj?
|
|
|
|
||
|
![]()
caki mal... ti gledas cez VLC? :O
|
|
|
|
||
|
![]()
ammm... ja...:D saj tako pise v navodilih, k jih je slocop posredoval...
|
|
|
|
||
|
![]()
Potem imas pa ti popolnoma drugacen tip problema, kot jaz... Jaz vezem signal iz aminota na TV kartico v racunalniku, TV pa gledam s programom, ki je bil pac prilozen TV kartici...
Kje gre tebi S-Video kabel... Iz graficne kartice v TV, predvidevam? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
perica, beri naprej...
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
filma, pcja, upload |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:46.