|
||
|
![]() ![]() v kratkem nameravam kupiti nov avto - moj prvi avto - nižjega razreda izbiram med naslednjimi: nissan micra, pegueot 107, citroen C1 in VW fox. zanima me, kateri avto mi najbolj priporočate med temi štirimi? mislim glede varnosti, porabe, vzdrževanja, udobne vožnje... ker ste tukaj sami poznavalci, me seveda zanima vaše mnenje... Tina |
|
|
|
||
|
![]()
Osebno tekmecev ne poznam, razen VW-ja
Fox, tkole kaj se gelde varnosti tice so dan danes malcki dokaj varni, razen ce je nasproti terenec ali pa se kaj vecjega pol pa tudli lahko vecji avto vzames. Nasplosno avto je tko tko, meni osebno ogaben. plastika noter poceni da bolje nemore in sicer te ne poznam ampak ti ga nebi priporocal, ker za ta denar lahko dobis lepsi avto in po opremi vec avta kot pa foxa, sama tehnika je kar vredu, vecjih tezav do sedaj se ni bilo, ampak ni receno da jih nebo. Ceprav me bo kaksen pristas te znake sedaj lahko pojedel, ampak moje osebno menenje je prste vstran, pa bos zelo zadovolna v zivlenju. Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Če gledamo na varnost, potem vsi štirje odpadejo. Moj nasvet je, da si za ta denar kupiš rabljen večji avto. Ampak dobro.
Na tvojem mestu bi izbral Micro, ker je še največja. Med 107 in C1 praktično ni razlik, Fox pa je baje bolj tako, slabi motorji in predrag. Porabo imajo vsi majhno, vzdrževanje je poceni, udobja pa ne pričakuj preveč od takih avtomobilov. Drugače pa ne zastopim tvoje izbire. Za ta denar bi med novimi izbiral med 207, Corso in Yarisom. |
|
|
|
||
|
![]()
Kot ti je že avalanche napisal...........................micra
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Micra?..a ni to najbolj grd avto?..
|
|
|
|
||
|
![]()
Ce gledas na `najnizji' razred, bodi pozorna samo na eno stvar:
stroski Izberi avto, ki ga je najceneje servisirati, ima najnizjo porabo in je najbolj zanesljiv. Tak avto si ocitno kupujes zato, ker imas omejene financne sposobnosti. Volkswagena osebno ne bi kupoval... V prvi rundi bi razmislil med Peugeotom in Citroenom, pa tudi Micra ni slaba opcija. Vseeno se malo pozanimaj, koliko te stanejo redni servisi pri posameznih avtomobilih, kaksno porabo imajo, pa na internetu po kaksnih tujih revijah poglej, koliko se kaj kvarijo. |
|
|
|
||
|
![]()
Če se boš veliko vozila in če misliš prvi avto imeti daljše obdobje
potem se odloči za VW. Če pa ni ne eno ali drugo, se odloči po svojem okusu |
|
|
|
||
|
![]()
ja, novi VW-ji so res sinonim za kvaliteto napram ostalim, loool
|
|
|
|
||
|
![]()
Daj raje eno številko večji avto tile minimundusi so vsi po vrsti precenjeni. Daj raje poglej kakega Yarisa ipd....
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
SUZUKI swift
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
avto, moj, prvi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:57.