|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Vse kaže, da univerzalni daljinski upravljalnik AMINO, ki sem ga prejel že lansko leto skupaj z ostalo opremo, v resnici ni tako zelo univerzalen, za kakršnega ga razglašajo v navodilih za uporabo. Ko sem vnašal ustrezne kode za moj TV sprejemnik, sem se namreč povsem natančno držal navodi za uporabo. AMINO daljinc se je na vsako novo vnašanje kode (vsakič sem poizkusil z drugo, tudi od drugih proizvajalcev televizij) odzval natanko tako, kot bi se glede na navodila moral odzvati. Ko pa sem ga nato hotel uporabiti za nastavitev glasnosti (pri tem sem v skladu z navodili seveda obvezno najprej pritinil na tipko TV), se tipka za jakost zvoka sploh ni odzvala. Naj sem se še kako trudil in znova in znova vnašal kode, mi ni in ni uspelo ...
![]() ![]() Ima mogoče kdo kakšen pameten nasvet, kajti sam sploh ne vem več, kaj naj storim???? ![]() Klici na SiOLovo pomoč uporabnikov niso prav nič pomagali... ![]() ![]() Če se mi kakšna dobra dušica res oglasi, mi lahko mogoče svetuje še pri enemu problemu. Kadar koli slučajno malo dregnem kabel v neposredni bližini pretvornika telefonskega priključka, TV SiOL hitro postane kockast ali pa celo izgubim signal in moram vse skupaj resetirati. Je mogoče to na kakršen koli način preprečiti, ker mi vse skupaj že pošteno najeda živce!!! ![]() Že vnaprej se zahvaljujem za vse odgovore!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Tole s kablom je sumljivo, lahko poskusis z drugim kablom ? Za daljinca pa: ko sem probaval pri sorodniku so tipke za kontrolo glasnosti delovale, ni pa deloval na primer teletekst (TV Philips). Kateri TV sprejemnik imas?
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam televizor znamke Grunding, ki pa ni več povsem nov!!
Hvala za nasvet, bom čim prej kupil nov kabel in ga zamenjal. Sicer je tudi obstoječi kabel praktično skoraj nov, vendar pa, kdo ve, tudi kabli so samo potrošna roba, mar ne?! |
|
|
|
||
|
![]()
Glede kod za TV sprejemnike poskusi se z navodili za ameriko, najdes jih pri konkurenci na http://www.t-2.net/?AUID=DD16690104266380010CA
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ni neč kriv kabel za grunding ti moira prijeti ena od tehleh kod: -GRUNDIG 022, 023, 047, 049, 071, 074, 138, 202, 204, 214, 215, 282, 283, 284, 285 Mi mamo tud en star tip pa ni problema poskusi pa javi če je prijela. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Daljinec je daljinec kabel pa kabel.In jaz sem napisal,da kabel ni kriv čeprav si ti sumil kabel.In on kot človek bo šel kupšovat kabel čeprav ni neč kriv.Za dljinec je treba sprobati več kod ,če so in potem dela vse brezhibno.Tudi teletekst bo delal ob pravi kodi.Če pa daljinec crkne pa tudi siol ne bo grabil in bo fuč.Ne vem zakaj si se spodtaknil ob moj odgovor,ki je bil povsem točen.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne bodite presenečeni.
Daljinec Amino ni univerzalen, je neuporaben, saj je z njim možno le spreminjati kanale. Enake probleme ima večina. Prosil sem jih za podrobnejša navodila, ne za tista ki so priložena k komunikatorju, a nisem dobil ustreznega odgovora. Poslali so še enkrat njihova splošna navodila, ki so primerna le otrokom. Največja žalost je ta, da odgovorni na Siolu niti tega ne vedo, ali pa se delajo nevedne. Lahko je na tak način trženja biti uspešen, kot je to Siol. lp ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
amino, daljinskega, univerzalnost, upravljalnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Komunikator Amino 110 | mrhovinar | SiOL TV | 5 | 26.03.2007 10:27 |
amino po nadgradnji na v2.14.0 | matjaz_besen | Tehnična pomoč | 12 | 09.03.2007 20:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:12.