|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Meni se na Nokii N95 nikakor ne uspe registrirati. LOPATICA, kako si ti rešil ta problem. L.P.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav vsem skupaj!
Registriral sem si siol komunikator na Nokii. Sedaj pa ne vem ali je potrebno za Nokio N78 nastaviti, še kakšno dodatno funkcijo, ker med možnostimi klica nimam možnosti "internetni klic"'. Hvala za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz na Nokiji E5 nimam možnosti Internetnega klica. SIP nastavitve sem naredil in se mi registrira, vendar ne morem izvedit klica preko VoIP-a, ker ni opcije Internetni klic. Ali je potrebno še kaj drugega nastavit?
|
|
|
![]() |
Značke |
komunikator, nastavitve, nokia, siol, voip |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
SIP nastavitve & SIOL voip | 3tomaz3 | SiOL Komunikator | 53 | 28.12.2012 19:31 |
Nove ponudbe in cene siol storitev | MIKO | O storitvah | 109 | 13.06.2009 13:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:39.