|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Spoštovani uporabniki foruma Siol TV!
Poleti mi je crknil Amino zaradi poisrednega udara strele in garancija ni bila priznana. V prodajalni Telekoma so nam dejali, da je nov Amino nekje okrog 150 EUR. Zdi se mi res čudno, da garancija ne pokriva najpogostejše ukvara, ki nastane zaradi prenapetosti in strošek nakupa ni zanemarljiv. Istočasno je zaradi iste napake - prenapetosti odpovedal Sagem komunikator, a so ga odkupili Telekomovci. Za Amino komunikator pa moram kar sma poskrbeti ... Zanima me, če ima kdo podobno izkušno in kako jo je reševal? Iskra, ki je garancijsli serviser je Telekomu zavrnila možnost popravila in celo zaračunala okrog 20 EUR za pregled le tega. Sem vezan naročnik za dve leti in neumno je, da bi eno leto plačeval Trio paket, dejansko pa uporabljam le ADSL internet, IP telefonije tudi ne potrebujem. K večjemu bi potreboval hitrejši prenos. Baje je vsa komunikacijska oprema pri T2 na revers in jo prinesejo in odnesejo, ko z njimi prekinemo pogodbo!? Prosim za vaš komentar in nasvet! Lep Pozdrav! |
|
|
|
||
|
![]()
Siol je nekajkrat spreminjal pogoje pri opremi. Enkrat je bil reverz, potem nakup... Če je bil amino v tvoji lasti okvare zaradi prenapetosti ni znotraj garancije. Če je oprema njihova jo menjajo.
T2 pa kolker mi je znano vse opreme ne daje na reverz. Le osnovno. Za ostalo pa se plačuje mesečna najemnina. Za uporabnike pogosto neljube marketinške poteze. Kaj čmo. Vzemi ali pusti sistem. TV si pa postavi na PC, če ne nameravaš kupovat komunikatorja. |
|
|
|
||
|
![]()
Pri T2 je oprema, modem, optični switch, telefon in amino za prvi tv zastonj in se vse menja po potrebi!
Če hočeš imeti več tv naprav, te pride naslednji amino po 2€ na mesec, amino ki pa omogoča HDTV pa 4€ mesečno. Zastonj so tudi vmesniki za ISDN in PRD telefone, če je seveda to prvi telefon naročen! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Jani |
||
|
|
||
|
![]()
kako prestavim tv na pc?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo.
Mislim, da obstaja še možnost da odplačaš razliko stare subvencije za amino (glede na to da si dobil takrat amino je verjetno od tega že več kot eno leto, kar pomeni da je potrebno odplačati manj kot polovico amina), potem pa lahko dobiš SAGEM STB subvencioniran (1€ in vezava samo za STB). Se pa vseeno raje pozanimaj na 0808000, ker Info vseeno ni moje področje. lp, storz |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
malo pobrskaj po forumu. pod vroče teme maš super navodila
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
amino, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
amino po nadgradnji na v2.14.0 | matjaz_besen | Tehnična pomoč | 12 | 09.03.2007 20:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:42.