|
||
|
![]()
imam problem,
imam nek video- film, ki se mi noče predvajati. sem dal k lite codec pacck pa vseeno noče predvajati. tudi VLC programu ne uspe! Ni vazno ali je film "ustvaril" kolega ali ne, vseeno ga bi moralo predvajati... media player napise cannot render movie.... kaj naj? hvala... lp |
|
|
|
||
|
![]()
z enega od forumov....
It's because there are some codecs that are not available in media player. Use AVS Free DVD Player. It plays all format. http://www.avsmedia.com/dvdplayer/index.... kaj pravi G-spot? kar se kodekov tiče,mam nameščen edino ffdshow,pa predvaja vse.... lahko pa poskusiš popraviti zadevo... http://divxrepair.sourceforge.net/ |
|
|
|
||
|
![]()
thanx Slowhand, ampak repair ne pride v poštev v tem primeru, ke ne gre za popravljanje frameov in podobno ampak že predvajanje se ne prične čeprav bi se moralo.
Aja G spot, pravi unknown format, al neki v tem smislu. bom še poskusil AVS player, čeprav ne pričakujem veliko, če VlAn- ni uspelo...čeprav je film .avi |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav.
Sama imam problem z predvajanjem filma, format DVDrip. Film in mi noče predvajat ne v BS playerju, ne v dvd playerju pač enostavno nikjer. Pri tem mi ni jasno kako mi lahko predvaja en drug film, ki je ravno tako dvd rip. Vrže mi ga kar pod RAR. ![]() Imam pa nameščem codec all in 1 6.0.2.6 Predlagate kekšen drug codec? lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kolk je že bilo govora o teh kodekih.najbolj enostavna rešitev je ffdshow in pa ac3 filter in to je vsa umetnost,druge šare sploh ne potrebujete za gledanje dvdripov in podobno.
Niaeva:če je končnica rar ga je seveda treba najprej odrarati in potem predvajati |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Dej a mi lah daš kak link tega kar pač rabim da mi bo pol predvajalo film normalno. lp |
||
|
|
||
|
![]()
Zravn K-Lite Codec Packa (upam da si snel FULL verzijo) je Media Player Classic. Uporabi ga.
|
|
|
|
||
|
![]()
seveda! ne dela....
![]() vse codec packe! Codec pack alll in one, nato zbrisal, poskusil z k liteom, isto...Saj Ac-filter itd je v cosdec packu!. pa ne pomaga... |
|
|
|
||
|
![]()
Če so problemi s kodeki, najprej vse pobrisat in inštalirat fdshow. Z njim mi vse deluje. Pred uporabo fdshowa ni blo vedno vse tip top.
|
|
|
|
||
|
![]()
.... razen če film sploh ni film, ampak čist nekaj tretjega preimenovano v film.avi.....
|
|
|
Značke |
filma, nedelovanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nedelovanje telefona in interneta | lkondic1 | Tehnična pomoč | 1 | 23.06.2007 18:49 |
Nedelovanje interneta in Siol TV | bobo72 | SiOL TV | 6 | 27.02.2007 16:43 |
Reševanje filma slovenskega | DrOnyx | Filmi | 2 | 07.01.2007 18:51 |
Nedelovanje SIOL TELEFONA | sr@nje | O storitvah | 13 | 02.10.2006 12:31 |
Nedelovanje SIOL TV | JLap | SiOL TV | 48 | 01.09.2006 17:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:02.