|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Po namestitvi Siol komunikatorja in prijavi s telefonsko stevilko in geslom sem poskusil še delovanje drugih IM omrezij (Google talk in Msn) vendar mi po vpisu podatkov in pritisku na tipko prijava Komunikator javi napako: Failed to connect to FedIM server. Prosim za pomoč.
Uporabljam Siol Komunikator verzijo 3 na Vista Buisness. |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni isto...
Prosim za pomoč. LPF |
|
|
|
||
|
![]()
same here...
|
|
|
|
||
|
![]()
In kaka je resitev problema?
|
|
|
|
||
|
![]()
Se vedno ne vem kako naj rešim problem na sliki?!?
Požarni zid ni kriv. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam tak problem (sem na visti) in imam router (linux). Ne najdem nobene ustrezne rešitve. Tehnična pomoč? Anyone?
|
|
|
|
||
|
![]()
Je že kdo odkril kako se rešiti te napake? Komunikator je praktično neuporaben, če ne moreš priključiti dodatnih omrežij.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kuku, kuku, je kak tehnik tu?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na Visti žal komunikator ne deluje dobro. Ima kdo težave s komunikatorjem nameščenim na OS XP?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne, da ne deluje...sploh ne deluje...na Windows 7 tudi ne.
|
|
|
![]() |
Značke |
connect, fedim, napaka, server |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Mail server | pcs | Tehnična pomoč | 7 | 04.03.2008 16:22 |
server, sponzor | gangsta111 | Igre, konzole | 0 | 20.09.2007 20:51 |
Napaka na servisnih straneh | ttss82 | Tehnična pomoč | 1 | 05.04.2007 09:19 |
Ganymede822+ Router in cs server | DJ-MickY | Tehnična pomoč | 1 | 26.03.2007 18:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:15.