|
||
|
![]()
No,da se ne bomo samo prepirali okoli tega pa še nekaj za spravo.
Mislim da bi bilo prav da SIOL uporabnikom aminota omogoči nadaljno uporabo le tega in TV+ naj si naloži vsak sam če ga hoče uporabljat.Tehnično gledano ne bi smel bit noben problem. Lp robida |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
In nehaj tvezit o naprednih tehnologijah, ki jih uvaja SIOL, ker ni osvojil niti navadnega DVD standarda, ki je star 15 let. Ko bo sposoben zagotovit sliko priemerno DVD kvaliteti bom jaz zadovoljen, do takrat pa je Amino naprava, ki krepko presega vse kar SIOL ponuja. Kdo te rabi videoteko in razne kamine...halo? Danes si je vsak te filme, ki jih majo gori, pogledal že pred par leti... Mene zanima samo kvalitetna slika, ki naj bo vsaj taka, kot jo ponuja UPC digitalna in nič več...in Amino vse to zmore. Pa ne mi zdaj ti o MPEG-4, na optiki ni potrebe po tem... Lp p.s. Aja, da te še malo dregnem glede sposobnosti SIOL-a in kavlitete Sagema: Od augusta ni več zvoka na SAT 1 preko HDMI, ker je zvok DD 5.1. SIOL ni spospoben peljat dva streama do uporabnika, navaden stereo in DD 5.1, SAGEM pa nima možnosti, da uzbereš stereo preko HDMI... Odgovor SIOL-a: Vemo za problem, a nimamo rešitve.... hahaha...svašta. |
||
|
|
||
|
![]()
Ne, ne. Teme ne zaklepat!
bo še kako aktualna dokler ne bo nekdo iz TK po domače povedal prave razloge za te odločitve se bo mpeg2 kodiral za optiko mpeg4 pa za baker? je zadaj obračunavanje po pakitih? ...? VOD je vsekakor zanimiva storitev a je dražji kot rentanje "hard copy" prek pošte! snemalnik?? no ja nekdo ga rabi, zame pa ni programa, da bi ga moral posneti. Takrat, ko gledaš posnetek pa spet snemaš ker nekaj zamujaš pri 100+ kanalih izbire... . |
|
|
|
||
|
![]()
mičken bolj strpni bodmo pa bo - eden do druzga in do ponudnika
imamo različne možnosti, poglede, želje,... Sam bi trenutno gladko ostal na Siolu, če bi mi ponudil optiko. Ker je ne bo dokler se tudi optika ne bo delila med ponudnike vsakršne vezave odpadejo. Na tem nas je le majhen % naročnikov. Za ogromno večino bo logična odločitev se podrediti trženjski politiki podjetja. Je 140€ za 2 lei uporabe veliko? Kakor za koga. No fer bi bilo, da bi tudi /ne iz druge roke/ drugi kupljeni Amino zamenjali ob vezavi. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem danes dobil SIOL TRIO za dve TV. Na enem sagemu se je dalo izbirat med SIOL plus na drugem pa ne?
Zanima me torej kako tega drugega spravim iz siol plus na navaden siol TV saj mi ta siol plus sploh ni vsec. Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Sicer ti to ne bo nič pomagalo, a tudi drugi bo v nekaj dneh zaklenjen. Nazaj na navadni vmesnik pa z obstoječim komunikatorjem ne moreš, razen če bomo spet imeli težave s siol tv+ vmesnikom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj pa ne pustite moznosti izbire?
Namrec vem da je moj brat imel tezave s stekanjem slike, ki jo je odpravil s tem da je preklopil iz siol TV PLUSa na siol TV. Plus tega mi gre na zivce zelo slabo pregleden TV spored. Ali se lahko kako pride do enakega kot je na Siol TV? |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, kako dolgo bo Amino še deloval oz. ali bo možno priklopit nov Sagem TV komunikator + amino, da bi delovala istočasno ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi mene zanima zakaj prisila, če je res kar je prejšnji teden zatrdila ga.Pestotnik:
Spoštovani, Sporočamo vam, da smo vas z obvestilom želeli seznaniti na vse prednosti, ki vam jih Sagem STB nudi, predvsem na uporabo dodatnih storitev in neskončno novosti, ki jih v bodoče pripravljamo na novem vmesniku SiOL TV+. V kolikor ne želite uporabljati nov vmesnik in ne želite opraviti menjave, vas obveščamo, da vam bo AMINO deloval še naprej Za več informacij nas lahko pokličete vsak dan do 23. ure na brezplačno telefonsko številko 080 80 00. Lepo Vas pozdravljamo, Telekom Slovenije d.d. Majda Pestotnik Služba za teleprodajo |
|
|
|
||
|
![]()
Popolnoma enak odgovor s tega naslova sem prejšnji teden dobila tudi jaz.
|
|
|
![]() |
Značke |
amino, byebye, vmesnika, zamenjava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Amino - Siol TV | janidani | SiOL TV | 8 | 29.03.2008 08:32 |
Amino daljinec | robertts | SiOL TV | 1 | 02.01.2008 22:22 |
"Univerzalnost" daljinskega upravljalnika AMINO | apancur | Tehnična pomoč | 12 | 01.04.2007 20:53 |
Komunikator Amino 110 | mrhovinar | SiOL TV | 5 | 26.03.2007 10:27 |
amino po nadgradnji na v2.14.0 | matjaz_besen | Tehnična pomoč | 12 | 09.03.2007 20:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:55.