|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
zanima me koliko časa je potrebno počakat, da izvedejo priklop na SIOL TV, glede na to da so ti že poslali TV komunikator?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mene so v par dnevih, ko sem dobil komunikator domov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi si pa sam malo sposodil tole temo za eno vprašanje.
Doma imam Siol trio ( 1TV) in še ISDN. Zdej bi pa za starša rad še naročil samo TV ter telefon in še odjavil ISDN. Torej bi rabil še eno linijo. Zdej me pa zanima kako bi vse to izvedel to izvedel. Zdej linija (parica) bi verjetno še bila prosta (pri sosedih je bil pred kakimi tremi leti odjavljen telefon) sam ne vem kako to preverit. Naj pokličem na telekom al grem v mobi trgovino se zment. Katera opcija bi bila najboljša za najmanj komplikacij. Seveda bi pa moral preverit če je še kaj prostora v centrali za priklop. Prosim če mi lahko, kdo od siolovcev svetuje. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ja v tisti aplikaciji za naročilo ne gre 2x TV in še internet. Al sam 2xTV al pa 1xTV in internet. Sem pa tam 1,8km od centrale.
Je pa res, da ko je nazadnje neki meri telekomuc je reku, da je za tako razdaljo zelo dobra linija. Modem se mi sinhronizira mal čez 8Mb/s (včaih se mi je pa čez 9Mb/s). |
|
|
|
||
|
![]()
res ne vem zky je potrebno tolko čakat da te sam preklopijo na TV, če že maš komunikator?
|
|
|
|
||
|
![]()
Če hočem skenslati testno Siol TV, moram samo komunikator in ostalo opremo odnesti na Mobitelov center? Je tako?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Si preveril na servisnih straneh, če si vklopljen?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
če imaš že Siol Trio.. pol imaš že eno Siol TV in že eno telefonsko številko. Dodatno telefonsko številko si naroči preko servisnih strani. http://servis.siol.net pod telefonija in dodatna številka Za dodatno Siol Tv, pa si osebno priporočam, da pokličeš 080 1000, da ti jo aktivirajo, saj to omogočijo kot možnost pri paketu trio. Nato pa kupiš v teletrgovini tv set box, katerega lahko v 8 dneh vrneš, v primeru, da ne dela. Ne kupuj TV set boxa vnaprej, če nisi prepričan, da bo delovalo. Praviš, da imaš 9 Mb/s; mislim, da bo premalo (ker imam jaz 9212 Kb/s, pa zedeva ne dela). Za 2 televiziji + telefonija+ internet..rabiš vsaj 12Mb/s oz. več. Javi, ko kaj zrihtaš. |
||
|
![]() |
Značke |
priklop, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
priklop Siol TV | mirasara | SiOL TV | 25 | 02.12.2008 21:15 |
Priklop Siol tv-ja | georges | O storitvah | 6 | 13.11.2008 15:35 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
priklop video rekorderja na Siol TV | simonas | Tehnična pomoč | 12 | 02.08.2007 18:12 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:19.