|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imel sem inštaliran Office 2007. Kar na enkrat se ni hotel odpirati. Ne word in exel.
Dal sem ponovno za inštalacijo, da se popravi, pa mi vselej na sredi se ustavi in dobim ven sporočilo ![]() Niti klasična odstranitev mi ni pomagala, kot z samim programom za odstranjevanje Office 2007. Po uspešni odstranitvi, ponovno inštaliram. Rezultat je bil enak. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vse to sem že našel. Prave rešitve pa nisem zasledil.
Uporabljam Windows 7. |
|
|
|
||
|
![]()
Na linku je telefonska. Pokliči strokovnjake za to in njih vprašaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Poklicati??? Lepa ironija za mene. Od izgube sluha živim v svetu tišine. Na pošto pa mi ne odgovarjajo.
Vseeno hvala za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala.
Tudi to sem našel. Težava je sedaj v tem, da se mi je v računalniku nekaj zamešalo. Ko sem hotel odstraniti program NetFramework, mi v programu za odstranjevanje ni pokazalo celotnega seznama vseh inštaliranih programov. Uporabil sem tudi Revo in You uninstaller, kjer tudi ni bilo celotnega seznam. |
|
|
|
||
|
![]()
Naredi arhiv podatkov izven računalnika, izklopi računalnik (tudi iz omrežja-kabel ven), odstrani baterijo, počakaj 1,5 minute, vstavi baterijo nazaj (previdno), formatiraj in naloži na novo. Vrni arhiv na disk.
|
|
|
|
||
|
![]()
Rešeno z novo inštalacijo.
Pač sem eden izmed tistih, ki ima takšno srečo, da se kaj zašteka. Hvala za pomoč |
|
|
Značke |
2007, inštalacija, microsoft, ofiice |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Koncerti, ki nas bodo razveseljevali | Smaug | Glasba | 767 | 23.02.2015 20:20 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:48.