|
||
|
![]()
Zanima me, koliko časa imam mrk pri preselitvi priključka? Selim se v nov blok (novogradlja), kjer je ISDN in optika (to kar selim). Ni važno, če cela kolobocija traja en mesec, zanima me le, koliko časa sem brez povezave na obeh lokacijah.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz pri preselitvi nisem bil nič brez. Ob 9h sem bil v novem bloku (prav tako novogradnja) zmenjen z monterjem, iz starega bloka (kjer je bila prav tako optika) sem tik pred tem vzel modem in svoj router, prišel v novi blok, 10 minut in vse je bilo ready.
|
|
|
|
||
|
![]()
Naredi spremembo paketa (recimo iz baker na optiko) ne vem kak maš in ob tej spremembi še spremeniš naslov. Tisti dan ko boš vklopljen na novi lokaciji boš izklopljen na stari. Spremembo si lahko narediš na servisnih straneh siola
|
|
|
|
||
|
![]()
Dott, evo to me je zanimalo, odlična novica.
Fiber, potem predlagaš, da najprej sedaj zamenjam nazaj na baker, da bom lahlp pol spet na optiko in spremembo... Ahh brezveze, sereš gluposti. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ste vlogo za selitev že dali? Sporočite na ZS ko bo oddana vloga, zraven pripišite naročnike podatke (uporabniško ime) |
||
|
![]() |
Značke |
preselitev, priključka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Na koga naj se še obrnem da bo stekla preselite VDSL priključka? | mato22 | O storitvah | 1 | 20.07.2009 13:15 |
Cena novega priključka ? | xerces8 | O storitvah | 8 | 27.01.2009 08:20 |
Selitev priključka | Blond | O storitvah | 2 | 06.09.2008 12:40 |
Brez telefonskega ter ADSL priključka | klarisa | Tehnična pomoč | 3 | 27.03.2008 07:43 |
Odpoved-izklop ADSL priključka | bluemax | Tehnična pomoč | 3 | 27.02.2008 08:56 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:43.