|
Forum Survivor Survivor je licenčna televizijska oddaja, kjer se dvaindvajset tekmovalcev odpravi na raziskovanje novega sveta ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ja, preko tega. Zdaj sem poskusila in DELAAA..
Upam, da zdrži.Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Ve kdo, če se da kje ogledati survivor brez cenzure? Ko je na sporedu, mi je prepozno, pa bi kdaj kasnjeje pogledala.lp
|
|
|
|
||
|
![]()
okol desetih ovinkov prideš do tega foruma.
Kako, da ni bolj izpostavljen? Kdor zanj ne ve, nanj tudi prišel ne bo. Limoneta, kaj nimaš Hayat-a na TV ? Jaz ga gledam (če ga) preko TV-ja (kabel) Krasna slika. Razen jezika, katerega ne razumem, je vse OK. |
|
|
|
||
|
![]()
garancija, ali govoriš o "povratku u civilizaciju" ali o "survivorju brez cenzure".
najenostavneje, da daš link ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
govorim o surviorju brez cenzure.
V glavnem sem forum dala med priljubljene in sedaj je OK. Ne vem pa kako nekdo, ki oddajo spremlja, najde ta forum. Morda bi forum, v primeru, da bi bile reklame agresivnejše, zaživel. ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
Se kar strinjam s tabo, mislim, da je bilo premalo reklame za Survivor za forum pa nič.....škoda
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tisti, ki ga spremlja na TV3, ima tam link
http://www.tv3.si/oddaje/survivor do uradne slovenske strani http://www.siol.net/splosno/survivor.aspx kjer je tudi link za forum. Kako se pa kdo potrudi, da pride do tega, je pa že druga zgodba. |
|
|
|
||
|
![]()
hvala za linke.
Upam, da nas bo vedno več, saj je oddaja zelo dobra in krasna za komentiranje o posameznih tekmovalcih. Tudi srbski forum, kot sem danes gledala, ne laufa najbolje. Morda gre bolj za ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Očitno nihče od vas ni prebral pravil tega foruma: med drugim ni dovoljeno oglaševanje drugih forumov ali komercialnih spletnih strani - razen če so v povezavi s SiOL.
|
|
|
Značke |
informacije, obvestila, survivor, survivor obvestila info. |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kratka vprašanja, informacije ... | Šumar | Ostalo | 69 | 04.09.2014 15:38 |
Vse ankete in podobno... ali prosim izpolni anketo | ViSoKa180 | Izobraževanje in šola | 138 | 14.05.2010 21:31 |
Informacije o oddajah - večja pisava? | lan07 | SiOL TV | 6 | 03.01.2009 23:18 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
informacije na GMS-jih | vodomec | Mobilna telefonija | 3 | 11.10.2007 13:25 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:41.