|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Imam problem - če je to sploh problem ![]() Uporabljam Windows 7 Ultimat 64bit že približno 14 dni. Vse OK, do sedaj. Povezava s SiOL vzpostavljena kot vedno, vse delalo normalno. Klik v Start Meni na Conect To, povezava s SiOL-om, kot običajno. Ko sem postavil kazalec miške na ikono povezave v opravilni vrstici se je v okencu izpisalo naslednje SiOL Internet Access Network Internet Access Vse je delovalo normalno kot ponavadi. Da pa ni vse kot ponavadi sem opazil ko me je SiOL izklopil ker sem pozabil plačat... ![]() ![]() Povezava z internetom je še vedno bila! Normalno sem lahko dostopal do interneta kot s SiOL-ovo povezavo. V čem je štos, kaj bi to lahko bilo? V Network and Sharing Center je prikaz omrežja sledeči HOME-PC ----------- Network ----------- Internet Full Map Home PC -------- Gateway --------- Internet In kot sem napisal, internet povezava deluje tudi brez SiOL. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hitro vprašanje - imaš mogoče v modemu vpisano uporabniško ime in geslo pa se sam poveže na net? Odkrito rečeno je to še najbolje, pa celotno domače omrežje ima dostop do neta
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bo prej varjetno to,da si samo dobil obvestilo o izklopu,do katerega pa v centrali ni prišlo
če bi npr.odpovedal naročniško razmerje,ti zaračunajo storitev do izklopa v centrali in ne z dnem odpovedi,tko da se ne nadejaj zastonj internetne povezave večji problem bi imel.če bi ti povezavo odklopili,pa malo zamaknili vklop po plačilu položnice bi bil najbrž malo manj vesel ![]() p.s. maš vklopljeno funkcijo ofline browsing oz.brskanje brez povezave ? pol opaziš,da nekaj ni v redu šele potem,ko kaka stran ni več dostopna (ker ni več podatkov na disku) |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Očitno v centrali zelo pozorno berejo ta forum ker je bil dostop do interneta izklopljen kmalu po objavi zgornjega posta. Stvar je trenutno taka da se mi računalnik takoj ob zagonu poveže z internetom pa če uspostavim povezavo s Siol ali ne. Router oz. kom. prehod kot naj bi se temu reklo je Sagem F@st 3344, ki pa ima zadnje dni neke težave - tako so povedali na št. 080 1000 - občasno mi ne dela telefon ali internet. TV dela OK. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
to so teb 32-bitov izklopil,pa si jih presenetil z rezervnimi 32-biti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
internet, povezava, windows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Povezava na internet | jurijkr | Tehnična pomoč | 4 | 14.11.2008 08:01 |
ad hoc povezava in internet | lepixy | Tehnična pomoč | 1 | 14.10.2008 00:27 |
internet povezava prekinja,.. | matej66 | Tehnična pomoč | 9 | 07.06.2007 13:57 |
povezava na internet prek modema (2 racunanika) | jeanmike | Tehnična pomoč | 3 | 02.10.2006 12:17 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:53.