|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Včeraj sem zasledil da po novem ni več na voljo brezplačni BitDefeder antivirusni program, ki mi je služil več kot odlično.
Nadomestil ga je Panda antivirus, ki mi nikakor ne diši in tudi po testih sodeč se dosti slabše odreže od BitDefenderja. Zakaj je SIOL to spremenil in se odločil za dosti slabši program??? So izgubili licenco?? |
|
|
|
||
|
![]()
Najbrž varčujejo, pa je Panda zanje cenejši?
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam BitDefender že tretje leto in sem z njim zelo zadovoljen. Ne vem zakaj je telekom naredil tako potezo. Verjetno zaradi denarja, ker je panda cenejša samo s tem tudi upade kvaliteta. Bom kar ostal na BDju, ker imam še nekaj mesecev časa preden mi poteče (bivša)brezplačna licenca prek telekoma. Kje pa lahko kupim novo licenco???
|
|
|
|
||
|
![]()
Samo zate: http://www.bitdefender.si/
|
|
|
|
||
|
![]()
Vedno, ko sem imel občutek, da mi računalnik prehitro deluje, da se Windowsi prehitro inicializirajo, aplikacije prehitro odprejo in da sistema več ne morem dohajati, sem nanj instaliral Bitdefender.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No suprca srus012 potem je računalnik končno postal normalen
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
KLIK |
||
|
|
||
|
![]()
Kolko sem jaz slisal je Panda najslabsa zascita mozna. Vbistvu ni nic slabsega ko pande na trgu. Hehe.
|
|
|
|
||
|
![]()
SIOL ga vedno bolj serxx.
Spet smo SIOL-ovi uporabniki tisti, ki bomo plačevali največ. http://www.pcworld.com/reviews/colle...irus_2010.html |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
antivirus, bitdefenderja, namesto, panda |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Bitdefender - problemi/vprašanja/nasveti | manc | Računalništvo in internet | 200 | 24.11.2009 14:20 |
Windows 7 in antivirus | Alef | Računalništvo in internet | 20 | 17.09.2009 20:41 |
BitDefender Internet Security 2009 | robida | Računalništvo in internet | 65 | 01.09.2009 14:07 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:36.