|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Spoštovani!
Nastaja mi vse večji problem okoli izgube paketov in sam lag na Internetni liniji Gre sicer za naslednjo zadevo Na IP:95.176.241.126 imam 34% do 50% izgubo paketov.. Kaj je ta IP,za kaj se na njem pojavljajo tolikšne izgube.. Na osnovi česa in kaj naj storim,da se rešim tega.. Prosim za razlago in pomoč.. Včeraj so mi na Siolu sicer nekaj popravljali in spremenili ping kao v " Za stabilnejšo linijo in "majnšo izgubo paketov, iz 15/18 pinga (s katerim prej nisem imel problemov okoli laga)sedaj veliki problemi saj so mi dvignili ping na 60,oziroma na 90.Z razlago da da bo linija stabilnejša,ampak temu ni tako!!!!! Kaj naj storim ??? In še ,ali je mogoče da se na mojo internetno linijo ,oziroma kabel priključi še kakšen uporabnik ..Namreč mi je prišlo neki dan tudi to na ušesa,da kao ker v naši vasi ni več prostega priključka seje naredilo tako??? Ali je to možno in res...?????!!!!! Vidim ,da je ogledov mojega problema veliko ,a nihče nima ja...jc da mi odgovori in pojasni za kaj gre na omenjenim IP-em |
|
|
|
||
|
![]()
A se čudiš kaj, !??
|
|
|
Značke |
adsl2mbin, internet, izgube, paketov, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL znižuje cene in nagrajuje zvestobo | G3nius | O storitvah | 245 | 02.03.2020 13:59 |
Ukinitev izbire siol tv in siol tv+ | sori | SiOL TV | 67 | 06.01.2009 14:54 |
Linux in siol internet (optika) | igor7789 | Tehnična pomoč | 18 | 28.11.2008 07:28 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:18.