|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
A imate na modemu omogočeno brezžično omrežje? Se vam na to omrežje poveže? Ste poizkusili SiOL BOX samo resetirati ali tudi ponastaviti?
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Še vedno ne gre...
Izklopil router in vklopil wlan na sinope modemu, resetiral box (2x utrip), ponastavil box (3x utrip)... ne poveže se prek wlana in pika... ne vem |
|
|
|
||
|
![]()
Na ZS bi prosil uporabniško ime in kontaktne podatke.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj sem dobil Siol BOX. Priključil sem ga preko posrednega priklopa. Wireless dela v redu. Prvič je prekinilo povezavo po nekaj minutah. Potem sem moral box 2x resetirati in šele takrat je brezžična povezava začela delovati. DLNA tudi dela OK. Strežnik je WD MyBook World edition (Twonka media server). Podnapisov še nisem preveril.
Zdaj pa težave: Slika občasno zamrzne in čez nekaj sekund znova steče. Seveda se te sekunde izgubijo. Vreme in Siol novice lahko vidim, ko pa želim dostopati do video vsebin ali pa do HBO on demand, pa je vse sivo. Polovici programov manjka EPG. Je to samo trenutno ali je kaj narobe pri meni? |
|
|
|
||
|
![]()
Uporabniško ime bi prosil preko ZS.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Ker imam med modemom in siolboxom router, switch,... je edina opcija, da kupim še Ruckus Wifi, kot mi je svetovala tehnična pomoč.
Iz radovednosti sem poklical dobavitelja, ki mi je sporočil, da Siol Box NE DELA na opremi, ki jo prodaja in svetuje siolova tehnična pomoč in da rešitve še nimajo. če prav razumem, sem kupil nekaj, kar mi ne more delati, nikjer na Siol-u pa ni omenjeno, da moraš imeti direktno LAN povezavo med modemom in SiolBox-om ker za WiFi nimate rešitve?!?!?!? kaj je sedaj s tem??? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za vse, ki imate težave z podnapisi verjetno že veste da nekateri *.sub podnapisi
ne delajo (preko DNLA strežnikov tako in tako ne...) si lahko pomagate s tem konverterjem http://forum.videohelp.com/threads/1...with-Subresync V parih sekunda vam bo pripravil pravilno SUB datoteko podnapisa, ki jo BOX zna predvajati. Seveda vse to deluje, če imate film in podnapise na ključku ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vsi, ki imate slabo sliko na BOXU bodite pozorni na nastavitve HDMI kabla.
Če imate televizizor HD READY potem ne smete imeti vključeno sliko FULL HD ampak omogočite sliko HD READY 720 -50Hz. Pri meni je slika sedaj skoraj za polovico boljša kot pri začetni nastavitvi BOX-a. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Danes so mi priklopili box,pa drugače dela vse ok,razen radijskih postaj.Nekatere delajo brez problema pri VALu 202 in še nekaterih pa javi napako,da TV signala box ni zaznal in ne more predvajati programa?
Upam,da tehniki uredijo tut to. ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:33.