|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prijava v SiOL komunikator http://moj.siol.net/sporocanje/komunikator/, že nekaj časa ni dostopna, tako da ne moremo pregledovat klicev in spreminjat nastavitev. Prosim, če se to uredi in obvesti tukaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz bi želel da ta nadvse uporabna storitev deluje!
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam ugotvovil, da prijava že nekaj časa ne dela in kot se mi zdi tudi registracija ob povezavi preko PhonerLite ne. Očitno Siol tako na tiho tole zadevo, ki jo je nekoč "prodajal" kot ugodnost, počasi ukinja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Žal je storitev Siol komunikator, zaradi premalo zanimanja, že kar nekaj časa ukinjena. V primeru ponovne uvedbe te storitve, pa boste obveščeni preko uradnih komunikacijskih kanalov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Premalo zanimanja? Koliko stroškov pa je bilo z vzdrževanjem te opreme? Škoda, ena izmed boljših storitev vsaj zame, pa jo ukinete.
|
|
|
|
||
|
![]()
In kaj je sedaj s telefonsko številko? Sam imam takrat, ko sem doma klice nanjo preusmerjene na fiksni telefon, drugače pa na računalnik. Mi bo številka ostala? Kako je z obračuni stroškov? Kaj naj naredim, da spremenim preusmeritev iz fiksnega telefona na računalnik?
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsem naročnikom, ki že imajo to storitev, jim bo ta le-ta ostala. Nove registracije pa niso mogoče.
LP Jernej |
|
|
|
||
|
![]()
Vse lepo in prav, vendar se meni telefon noče več registrirati v sistem.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
sistem vztrajno vrača: "Napaka pri poskusu prijavljanja. Poskusite znova." Če pa zahtevam posredovanje gesla pa je odgovor sistem, da e-mail ni znan ali: "Napak pri pošiljanju e-Naslov-a. Poskusite znova." Skratka ne morem nastavljati preusmeritev, omejitev, spremljati porabe... |
||
|
|
||
|
![]()
a niso napisal, da je stvar ukinjena?
|
|
|
![]() |
Značke |
dostopna, komunikator, prijava, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Padanje sinhronizacije modema po priključitvi Siol TV | Petrov82 | Tehnična pomoč | 1 | 29.07.2008 22:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:06.