|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Rad bi naročil omenjeni paket na vdsl2+ ( trio 4/1M, 4x tv mpeg4 ), ampak se bojim, da ne bom mogel več gledati 4 tv-je mpeg4 hkrati in hkrati seveda še laufal internet 4M? Linija mi vse to lahko omogoča, ker sem zelo blizu centrale. In koliko bi omenjeni paket stal? Samo z osnovnim paketom za tv in osnovno telefonijo. Kalkulator pravi, da 36eur mesečno? Brez vezave seveda, ker se nočem vezati.
|
|
|
|
||
|
![]()
Paket "DO 4M" je predviden kot sinhronizacija modema 4 mbps in nekaj zraven za telefonijo. Razpoložljive 4mbps porabiš za TV ali net. Na tem paketu kolikor razumem poanto ni mogoče naročiti dodatnih TV saj je enaka filozofijo kot pri paketu "DO 10M".
Ostaja le dražja varianta naročila "določene količine pipce" za NET in 4 TV. Tudi sam sem zaenkrat še na njej, da lahko gledam NG HD, ES HD, in večinoma Discovery HD v polni verziji. |
|
|
|
||
|
![]()
@rock in koliko dražja potem pride naročnina, če hočem kar sem naštel plus dodatno 4x tv mpeg4?
|
|
|
|
||
|
![]()
Poglej v cenik. Mislim da za dodatek 4M plačujem 12€.
|
|
|
![]() |
Značke |
4 or 1m, novi, paket, trio, vdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
trio paket ali kabelska? | icor01 | Tehnična pomoč | 3 | 13.09.2010 16:33 |
Morda kak nov paket za trio | bari91 | SiOL TV | 5 | 10.02.2010 12:27 |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 08:47 |
Avstrija :-)) | Davor | Evropska unija | 78 | 12.01.2006 12:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:18.